Sari la conținut

A n d y

Super Membru
  • Număr conținut

    629
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de A n d y

  1. ca sa nu se duca cineva aiurea, postez mai jos mesajul preluat de pe forum transalp.ro cu ultimele informatii legate de ITR2019:

     

    Citat

    Dupa lupte seculare care au tinut 1 luna, va anuntam ca locatia ptr. ITR ed. XII 2019 este tot Maramures, la Hotelul de Bumbac - Crapul Furios (pagina de Facebook)

    Perioada: 25-28 iulie 2019

    Cazare: sunt 5 iurte (de cate 25 mp fiecare) cu o capacitate totala de minim 10 persoane (cate 2 persoane pe saltea dubla in fiecare iurta si este posibila includerea mai multor persoane pe izoprene/saci de dormit), pretul fiind de 150 RON/noapte/iurta. Conditii mai detaliate de cazare se gasesc AICI.

    Campare: pentru cei care vin cu corturile persoanale la locatie pretul e de 50 RON/cort/zi.

    In pret intra si posibilitatea de pescuit (sportiv  ) in balta din locatie. Exista grup sanitar cu dusuri, curent la grup electrogen, gratar si disc, lemne ptr. foc de tabara si gatit. 

    Tipul care are locatia a spus ca ne poate ajuta cu:
    - 2 tantici din sat (cu care a mai colaborat) care sa ne gateasca si sa ne aduca mancare acolo la preturi rezonabile si ne pot face si 1 ceaun intr-o seara,
    - bauturi (bere, ape, sucuri) la pret modic (5 RON berea la 0,5, apa&sucul la 1,5-2l),
    - cauta solutii sa vada cum ne rezolva cu o boxa ptr. scandal seara.

    Inscrierile ptr. cazare / campare / tricouri / stickere se fac in ACEST TABEL.

    Acum ca avem rezervarea facuta, deschidem discutia despre grafica de anu' asta ptr. tricouri si stickere.

     

    a.

     

    si update-urile postate pe forum:

     

    Citat

    update 15.03.2019:
    - mai este 1 iurta libera care poate gazdui cel putin 2 persoane (cei care nu vor dormi in pat trebuie sa aduca izopren si sac de dormit. regula rezervarii este "primul venit, primul servit", inscrierea se face pe acest topic sau in ACEST TABEL si este necesara plata anticipata a cazarii.

    update 18.03.2019:
    - am platit avansul la Hotelul de bumbac
    - in continuare mai este 1 iurta libera ptr. care inscrierea se face pe acest topic sau in TABEL

     

    a.

  2. 1 oră în urmă, LCT a spus:

     ... de cele mai multe ori oamenii intra si isi scriu parerile atunci cand patesc lucruri neplacute si mai putin atunci cand li se intampla ceva bun...

     

    Asta m-a convins sa insir si eu multumirile mele aici ptr. ajutorul primit. Super treaba a facut omu', Speedy Gonzales e pistol cu apa pe langa Marcel.

     

    Istoria e cam asa: pe 25.03.2019 il sun pe Marcel si il rog sa ma ajute, caut motoreta pe net, pe 26.03.2019 ii dau contactul omului din DE cu care vorbisem de motoreta, pe 2.04.2019 ajunge Marcel la neamt, vede motoreta, o testeaza si o ia, iar pe 8.04.2019 mi-o debarca in Bucuresti.

     

    Deci Marcel, multumesc inca odata de ajutor! Asa cum ti-am spus, astept sa dai un semn cand ramai peste noapte in Bucuresti sa dau niste 🍻 ptr. cei 7 EUR si niste 🍻 ptr. Voineasa 2008. 😜

     

    Spor!

    a.

  3. Colegi Transalpisti, ma confrunt cu o situatie, si am nevoie de un sfat.

     

    Luni seara am facut buba... pe ploaia aia, un taximetrist kamikaze a intentionat sa intoarca pe contrasens de pe banda 1 si eu pe banda 2 am oprit in el... in fine... ce e bine e ca desi am sarit binisor peste taxiu si m-am imprastiat pe jos, nu am patit nimic, decat o usoara julitura in cot, iar apa de pe jos m-a ajutat sa nu-mi rup nici echipamentul. Problema e ca motoreta, desi functionala, are ghidonul stramb, carenele pocnite, parbrizul praf, si crashguardul stramb. Mecanic este ok roata fata, furca, juguri nu au nimic, pentru ca am reusit sa o pun pe laterala blocand roata spate inainte sa intru in taxi. De mers merge fara probleme, doar ca ghidonul stramb creeaza o senzatie ciudata (e mai inalt pe dreapta).

     

    Am deschis dosar de dauna la AMA Asigurari, de unde avea RCA vinovatul. Problema e ca aia nu au decontare directa cu nici un service moto, dar mi s-a spus ca in principiu nu ii deranjeaza sa deconteze direct cu nici un service autorizat RAR atat timp cat se de un acord initial de plata pe un deviz de constatare de la service. Pe de alta parte am apucat sa vorbesc la un service autorizat RAR si acestia au nevoie de un avans de 60% din patea asiguratorului pentru piese. SUnt sigur ca asigurarile nu se complica cu chestii de genul.

     

    Intrebarea e daca aveti idee de un service OK, care sa nu ceara avans de la asigurari. Sau trebuie sa achit reparatia+piesele din banii mei si sa recuperez dupa de la AMA? Voi cum ati proceda?

     

    Multumesc.

     

    Incearca cu o intrebare la edisone (user pe forumul dedicat) si te va directiona el la un service. A avut o situatie similara si i-a gasit rezolvarea.

  4. Proaspat transalpist. O dorinta implinita dupa o lunga asteptare. De la sport-touring am trecut la enduro touring si nu-mi pare rau. Alte senzatii, alte planuri de duca. Acum nu mai sterg traseele cu drumuri proaste de pe lista. Imi permit ca am cu ce :baldy: . Bine v-am gasit domnilor transalpisti! Sper ca mai e loc si pentru mine. Iata si mobra!

     

    Bine ai (re)venit in staulul nostru ! De data asta si cu vaca potrivita acestui colt. Drumuri placute sa ai cu ea !

  5. Imi cer scuze daca s-a discutat... da' topicul a devenit f. stufos si plin de offtopic... din pacate...

     

    Asa ca indreznesc cu niste intrebari:

    Cand ziceai ca vrei sa pleci?

    Ce itinerar ti-ai propus?

    Cand postezi un nr. de cont ai un plin si de la mine.

     

    Ar fi interesant sa ti un jurnal de calatorie, cu povesti, poze si tot ce mai trebuie...

     

    Succes la pregatiri! Drum bun si distractie maxima iti urez cand vei fi gata de plecare.

  6. Salutare baieti.

     

    Am gasit prin casa cateva chestii care-s facute ptr. Tenere:

    • piulita ax roata spate + saiba grover - noi
    • hand-guard-uri - noi
    • maneta frana fata - folosita
    • maneta ambreiaj - noua
    • inca o piesa mica de plastic care nu stiu de unde este... :what:

     

    M-am gandit ca aici gasesc pe cineva care are nevoie de ele. As prefera ca cine le va lua sa le ia toate, sa ma scape de drumuri multe la posta.

     

    Pretul il faceti voi. Pe cei interesati ii rog sa-mi trimita mesaj (PM) ptr. a fi siguri ca primesc raspuns.

     

    Baieti, nimeni n-are nevoie de piesele astea? Hai cu cererea ca ma'ncurc de ele prin casa...

×
×
  • Creează nouă...