Sari la conținut

Awoody

Membru
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Awoody

  1. Ar fi o treaba misto sa ne intalnim er6isti. Depinde de cati doritori sunt putem stabili o data de intalnire si o locatie, de preferinta undeva in centrul tarii sa fie accesibil pt toata lumea. Pot sa ma interesez de locatii si cazari. Sunt doritori?
  2. Saut. Exista vreo intalnire de posesori kawasaki er6n anuala? Daca da, cand si unde? Merci
  3. N-as fi vrut sa ma apuc sa dau jos rezervorul si nici sa-l duc la vreun mecanic care fie uita ceva sa stranga, fie pune ceva invers sau mai stiu eu ce magarie. Ma gandeam ca ati avut careva spete asemanatoare si ca nu o fi al meu cel mai deosebit:) nici nu stiu cu ce sa ma apuc de verificat mai intai si ce cauza sa elimin.
  4. Buna tuturor, am achizitionat un Kawasaki ER6N din anul 2009 de curand. Fiind incepator nu mi-am dat seama de unele probleme pe care le are sau le poate avea o motocicleta.Ca atare, mi-am dat seama ca motorul meu sacadeaza cand incerc sa ii tin viteza constanta, in rest, motorul trage bine. porneste bine, nu pare sa aiba probleme. Nu stiti ce poate fi? M-am gandit la kit-ul de lant complet, la bujie, la benzina proasta (filtrul de benzina e bagat in pompa de benzina deci nu se poate schimba decat in intregime). Totodata ma deranjeaza unele pocnituri cand franez cu frana de fata, undeva din zona telescoapelor ma gandesc ca vine. Ma puteti ajuta cu sfaturi? Merci.
×
×
  • Creează nouă...