Sari la conținut

catalin2308

Membru
  • Număr conținut

    32
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2016
  • Motocicleta
    YAMAHA FZ6 N

Vizitatori Recenți Profil

386 citiri profil

catalin2308's Achievements

  1. Contextul este ca am pus inaltator de ghidon si am schimbat conducta de frana cu una mai lunga sa aiba cursa corecta. Asa ca am luat o conducta (corectez acum venhill), noua, pe care am pus-o langa ce era deja, apoi am rupt surubul initial si de aici cautarea de surub nou ... O sa mai iau o conducta venhill si unu surub pentru etrierul 2 si cam asta e. Sper sa scap de probleme cu astea noi. Mersi!
  2. Am reusit sa bag acel surub 10x1,25 dupa ce l-am insurubat prima rotatie mai greu putin la imbus, apoi a mers usor cu mana, trebuia sa fiu mai hotarat, dar in urma ruperii surubului ma purtam de parca e chirurgie. problema e ca tot imi transpira pe la banjo vechi neschimbat citind ce ati scris pe aici o sa comand si furtun scurt + surub nou pt etrier 2. Treaba cu plecatul din pompa, poate are sens dar asta implica alti suporti de trasee, ideea este ca in stilul asta de conducte a mers de ani buni, o las tot asa. Intrebarea mea este acum, are vreo importanta ca am conducta si banjo goodridge si surub venhill? Nu as vrea sa mai schimb iar conducta lunga. Multumesc de sfaturi!!
  3. asadar 10x1,5? ... la ce mizerie te referi? Care din ele?:))) Am 1 furtun din pompa... te referi la setupul original unde bifurcatia CRED ca se facea la furtun printr-un distribuitor? Comparand filetele cu cel de 1,25 comandat ultima oara, pare a fi acelasi pas, cred ca problema este grosimea surubului la filet...
  4. Astea inseamna sa schimb tot sistemul de franare, etrieri, etc... Oare pot sa raman cu aceleasi discuri? Si sa schimb tot ce e intre pompa frana si discuri, adica etrieri, placute, conducte? Mersi!
  5. Salutare, Am rupt surub dublu banjo in etrier (cel albastru din poze), l-am scos destul de usor doar cu un patent. Problema este ca nu gasesc un surub dublu banjo cu aceleasi caracteristici, am incercat cu 10x1 goodridge si 10x1.25 venhill. Nici unul din cele 2 argintii nu intra in filet. Distantierul intre banjouri este mai mare, iar inaltimea surubului totala trebuie sa fie de 40mm. Are idee cineva ce naiba sa comand? Urmatoarea mea incercare cred ca va fi TRW. Sistemul de franare nu este original evident, nu am reusit sa il identific. Moto este o Yamaha fz6 2004 Poate ar cineva idee cum sa abordez situatia sau catre cine sa ma indrept pentru o comanda. Mersi!
  6. Salut! Vreau sa iau pentru o cunostinta un kit lant pentru honda cb500f din 2012, nu sunt in stare sa gasesc pe net. Ma puteti ajuta cu un link sau cu un corespondent? Va multumesc!
  7. Salutare! Pana la urma am ales sa schimb cu 50 manopera la service caci am gasit sa imi schimbe pe loc. O sa insist cu curatatul pistonului. De franat franez simultan. Clar fatza o folosesc mai mult dar in unele cazuri la viteze mici cand sunt pe plecare de pe loc in trafic mai ciupesc doar spatele fiind in acceleratie. (Cand am o masina in fatza)
  8. Salutare! Va cer parerea cu privire la schimb placute + disc (daca este cazul) Exista un semn de uzura pt discuri? De curand placutele s-au tocit probabil de tot si au inceput sa muste din buza discului. Eu unul am senzatia ca nu trebuie schimbat discul pe spate ci doar placutele, pun niste poze mai jos pentru a vedea despre ce e vorba. Daca e doar de schimbat placute, e nevoie sa dau roata jos? sau merge sa demontez fara a da jos roata? As incerca sa schimb eu placutele pentru a salva niste timp mai ales. Mersi!
  9. Salutare din nou! Revin cu updateuri. Pana ieri am folosit solutia temporara de la decathlon cu acea jacheta impermeabila + un guler calduros cred ca de ciclism. Jacheta merge pusa si dedesupt si deasupra totusi deasupra neavand fermoar pana jos este cam dificil de imbracat din lipsa mobilitatii, oricum isi face treaba si dedesubt. Ideea este ca pentru o solutie temporara ca sa nu faci pneumonie merita din plin cei 40 lei cheltuiti pentru cele de mai sus, se simte diferenta majora, 50-60% mai protejat de vant dar mai incomod. Adevarul este ca o geaca moto speciala pentru vreme rece nu poate fi inlocuita de nici o solutie de genul asta, asa ca azi, multumita unui user de pe forum ce mi-a vandut geaca urmatoare la un pret mai mult decat ok, am mers de dimineata super comod si protejat de vant/frig. Alpine star gore tex
  10. Salutare din nou! Va multumesc pentru raspunsuri, asta e, daca m-am grabit cu geaca moto si nu m-am gandit in perspectiva am de suferit. Asta era si nedumerirea mea, ori sub ori peste.. Da, solutia este temporara. Imi voi face loc in buget si pentru ceva de vreme rece. Momentan nu am bani asa ca voi incerca solutiile temporare/ieftine mentionate de voi ca sa ma pot plimba in continuare. Doar nu ma urc in masina ca ma vajaie vantul putin aka BATE.
  11. Salut! Am o geaca moto de vara bine ventilata la care nu se poate adauga mesada. Am vreo solutie de pus pe dedesupt sa nu ma mai bata vantul? Am mers astazi pentru prima oara in Bucuresti cu noile temperaturi scazute dupa ploaie iar vantul mi-a cam intrat in oase/piept/burta. Trebuie neaparat sa imi schimb geaca? Nu prea as vrea... Ceva de pus pe dedesupt imi recomandati? Am tot cautat de exemplu bluza termica. De exemplu BLUZA TERMICA IXS MARTON. Se comporta bine in situatia mea? Nu specifica nimic de vant doar ca iti tine corpul cald... Multumesc!
  12. Ce parere aveti de modificare seii (sa/sezatoare/scaun) in sensul in care vreau sa o mai subtiez, sa o cobor si sa o ingustez putin, pentru a ajunge mai bine cu picioarele pe pamant (cam stau pe varfuri, m-am obisnuit si asa) dar am gasit la un pret decent modificarea respectiva. Afecteaza cativa cm in minus la sa in mers, centru de greutate, etc? La ideea de a cobora motocicleta cu un kit specific nici nu ma gandesc...
  13. Eu am avut o problema asemanatoare cu aprinsul acelui martor in mers, testeaza daca ti se aprinde la turatii de peste 5000, nu stiu cum mergi tu in 1-a si 2-a, cert e ca la mine se aprindea acest martor, nu tot timpul in primele minute de mers ale motocicletei. De vina era releu/regulatorul de tensiune care in acele momente baga 16-17 V in baterie, ceea ce implica mai multe riscuri. Eu l-am schimbat si nu mai am probleme. Poate la tine e alta duda. Asta a fost situatia mea, ia in calcul si problema asta. Daca ai cum sa iti masori incarcarea bateriei cand se aprinde acel bec elimini una din probleme....
×
×
  • Creează nouă...