Sari la conținut

NOMANSLAND

Membru
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de NOMANSLAND

  1. Ma bag si eu la o tura pe Veliko, daca primiti si rideri cu pasagera.
  2. Daca siguranta a rezistat poti sa-ti iei adio de la CDU.
  3. A pus cineva crashpad-uri pe Transalp? cu ce modificari? Apropo de uatenia Transalpului , mi se pare si mai urata cu barile alea. Dar in top-ul urateniei stau handguard-urile alea ,parca-s niste urechi blege de camila. Am vrut sa le dau jos din prima clipa insa am constatat ca -s foarte eficiente.
  4. Nu stiu cum e 700 -le dar pe cand faceam cautari sa-mi iau mobra am vazut conentarii cum ca n-ar mai fi acelas cu 650 -ul si ca nu-I la fel de bun. Acuma sa ne zica proprietarii. P.S. clar ABS este un avantaj net. io am blocat roata spate de vreo doua ori in oras si o data si pe o coborare cu viraj brusc si mai eram si doi pe ea .Am avut noroc.
  5. Iata si pozele cu atelajul din dotare.Scuze de intarziere . Pe mine ma cam bate vantul, am peste 1,8 m si parca ar merge un parbriz, deflector mai inalt. Aveti vreo idee ? Am urmarit discutiile dar m -am pierdut in hațișul forumului.
  6. Make sure you are not constipated. :))

  7. Salutare , Sunt Gabriel , din Bucuresti si acum doua luni mi-am luat un Transalp din 2001 adus din Italia . Am facut deja 2000 de km cu el si impreuna cu prietena mea . Primul meu concediu pe doua roti, la mare la munte , cateva ture prin Transilvania , Transfagarasanul si altele. Honda Transalp e o motocicleta foarte comoda , usor de manevrat , versatila cu care ne-am distrat de minune prin concediu. Eu vin din zona Hard enduro si nu prea sint obisnuit cu asfaltul si nici cu mersul cu pasager dar Transalpul m-a ajutat mult sa pot face pasul la altfel de motociclism.Am gasit informatii utile aici , despre aceasta motocicleta si astfel m-am hotarat sa imi iau una . Le multumesc tuturor pt" ajutorul " acordat. In curand am sa vin si cu cateva poze cu "Mobra". E faina vorba asta cu "Mobra" ma avut si eu una autentica dar in alt mileniu. Spor la treaba.
  8. Salut. Sunt Gabriel, Bucuresti , permis din '96 si am avut tot felu' de mobre si acareturi , acum am o Honda Transalp 650 din 2001 . Urmaresc forumul de mai multa vreme si pot spune ca mi-a fost foarte util cand mi-am luat mobra cat si pentru alte informatii . Va multumesc. Spor la treaba!
×
×
  • Creează nouă...