Sari la conținut

Frankywild

Membru
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2015
  • Motocicleta
    Ducati Indiana 650, Suzuki gs500e
  • Numar Moto
    BT 90 ARR

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Ducati Indiana 650, Suzuki gs500e

Frankywild's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. ce spuneti de lista rusinii ceruta de Theresa May in care firmele sa publice liste cu angajatii straini si sa o trimita la guvern iar urmatoarele angajari pe care le vor face sa angajeze prima data un englez iar daca acesta da chics sa treaca la strain...?? » Post actualizat in 05 Oct 2016 07:55 ce ziceti de scaderea lirei de azi dimineata unde paritatea lira euro a fost de 1.12 .... pro brexit.... e bine sa iasa .... vreti independenta .... vom merge in europa pe continent si vom cere bani de la mama si tata sa facem shopping ))... iar aceasta e acuma cand au inceput sa arunce cu prostii in imigranti dar in momentul in care actul 50 se va aplica ???? dar in ziua in care vor iesi definitiv din UE 2019 ????
  2. Colegi de asfalt! Noi cei care muncim in aceasta tara romani daca se va intampla sa ramai fara munca o perioada si intri in sistemul de somaj si dupa o perioada t i se va spune ca trebuie sa pleci ca ei nu tin imigrantii pe banii statului. Trebuie sa stam cu frica ca daca unuia nu ii place de fatza ta te da afara iti schimba fisa postului si si te anunta ca nu mai are nimic pentru tine esti in acel moment pregatit sa pleci? UE fuck them UK same 1.... Noi muritorii de rand cine are grija de noi?
  3. Dupa mai multe discutii cu englezii de rand am ajuns la concluzia ca cei care iau beneficii de la stat vor fi primii care pleaca, cei care muncesc si platesc taxele la zi si nu beneficiaza de nici Un ajutor vor ramane. Eu ma gandesc si realizez ca e o forma de sclavagism. (Scuze daca deranjeaza expresia). Stiti de expresia "sabia lu'Damocles" deasupra capului tot timpul.....
  4. Salut! Cum va afecteaza? Plecati sau ramaneti daca scad salariile?
  5. Salutam... Avem si un mecanic prin zona Sheffield Doncaster? Thanks
  6. "asfalt uscat" stau cu "cobra" in garaj de 5 saptamani (in UK sa inteleaga unii) am primit v355 pentru import vehicule... pot primi cateva sfaturi cu inmatricularea unde trebuie sunat si ce "pasi" trebuie urmati? Ducati Indiana 650 din '89. multumesc si Ride Safe!!
×
×
  • Creează nouă...