Sari la conținut

SabinBindiu

Membru
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Timisoara
  • Carnet moto din
    2006
  • Motocicleta
    Yamaha Tenere XTZ660 3YF 1993
  • Numar Moto
    TM17NKJ
  • Club
    -

Informații profil

  • Motociclete detinute
    -

SabinBindiu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut, am mai incarcat odata pozele pe wetrasnfer in caz ca mai sunteti care nu ati apucat sa le downlodati. https://we.tl/UWC4E1kTKq Enjoy! Sabin PS: linkul e valabil 10 zile
  2. Salut Moților, https://we.tl/qj8DwmauM2 am incarcat pozele de la mine pe wetransfer, aveti linkul mai sus. Enjoy! Sabin PS: Mare multumire organizatorilor, a fost un weekend exceptional, sa ne vedem cu bine si la anu'!
  3. Salut, vin si eu. Cum facem sa ne sincronizam ce aduce fiecare?
  4. SabinBindiu

    Achizitie

    Salut, eu am trecut prin dilema asta anul trecut cand mi-am cumparat prima motocicleta. Am 1.83m si >100kg. Planuiam sa imi cumpar o motocicleta cat mai "universala", adica sa pot face de toate cu ea: si sa merg zilnic la servici, si sa merg la drum intins, si sa ies pe offroad ... cam de toate; gandindu-ma ca daca pot face de toate cu ea in 1-2 ani o sa descopar ce imi place mai mult si apoi imi cumpar o motocicleta mai specializata pe un anumit domeniu. Initial planuiam sa iau Transalp 650, dar cautand pe net am dat peste Tenere 660, pret mai mic, fiabilitate laudata de toata lumea, ... mi-a placut (adica l-a propriu "mi-a picat cu tronc", e important asta, au mai zis si altii mai sus, motocicleta se alege mai mult cu inima). Pt prietenul tau la 2m probabil o sa-i fie mai potrivita Super Tenere sau Africa Twin, cu o mica remarca: fata de Tenere amandoua sunt mai grele, undeva la ~30 km in plus, si mai late, mai voluminoase. Daca alege una dintre ele sfatul meu este sa mearga cateva mii de km singur pe drumuri cat mai putin circulate, si pe drumuri pietruite, sa se obisnuiasca si sa invete sa stapaneasca motocicleta (metoda asta a functionat pt mine). Daca merge din prima cu un grup, din dorinta de a tine pasul cu ei s-ar putea sa faca greseli. Eu cand am iesit prima data cu grup aveam 4000km facuti singur, in ritmul meu, eram deja confortabil, obisnuit cu motocicleta. D p v tehnic despre Super Tenere si Africa Twin nu pot sa dau detalii, din auzite amandoua sunt foarte laudate legat de performante si fiabilitate / costuri de intretinere. Ca dezavantaj la amandoua e ca sunt un pic grele pt offroad, dar daca prietenul tau de 2m are si ceva muschi pe el o sa se descurce cu siguranta, mai ales daca exerseaza inainte pe trasee usoare, adica sa nu mearga din prima pe Strategica Succes!
  5. Salut, vin si eu din TM. Te rog trece-ma pe lista de rezervari cu o camera. Mersi.
×
×
  • Creează nouă...