Sari la conținut

lil' rider

EX+
  • Număr conținut

    63
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    tgm
  • Carnet moto din
    20007
  • Numar Moto
    neidentificabil
  • Club
    nici unu

lil' rider's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. salutare, cine stie unde gasesc rulmenti pt jug la un cbr 900rr (sc33)? rulmentii au codurile: 2647-1 2055-1. Va multumesc.
  2. lil' rider

    Numai Poze

    Foarte frumos GSXF-ul albastru...
  3. frumoase poze. ai grija sa porti casca data viitoare, e mai bine asa Toate cele bune!
  4. motorul vreau sa-l iau pt oras si distantze scurte (adica in jurul orasului)... am vazut modelul de la yamaha nu zic ca nu m-ar tenta dar pana nu stiu exact cat e pretul ca sa pot face o comparatie nu pot zice exact... Multumesc mult pt idee! Numa Bine!
  5. marea mea dilema este urmatoarea. am 18 ani in iunie am examenu cat A si B le fac deodata. si marea intrebare este urmatoarea merita sa iau un 125 nou sau cv mai mare SH... nu ma gandesc doar la pretul motorului si echipamentul ci ma gandesc si la asigurare la impozit la consumabile.... si ma gandesc ca fiin un motor de cilindree mai mica sunt mai ieftine toate acestea..... dar multi spun ca nu se merita 3000 euro pt un 125.... voi ce ziceti? Multumesc pt ajutor!
  6. care imi poate zice in ce an s-a inceput productia modelului XT X si cam intre ce pretzuri se incadreaza un astfel de model. multumesc tuturor celor care imi dau o informatie! Numa' Bine si un sezon fara incidente!
  7. nu vreau sa-ti raspund prostii asa ca nu-ti zic pt a nu ma face de kko cred ca xt master iti poate raspunde cel mai bine... bafta!
  8. salut! de ceva timp ma bate gandul sa cumpar o yamaha xt 125x, dar m-am gandit la o a2a optiune, sa cumpar un cross si sa-l modific supermoto. pt model de inceput m-am gandit la un ktm EXC 125.... nu stiu in detaliu tot ce trebuie modificat la un cros pt a deveni supermoto ( in principiu stiu ca e vb de roti, gume, lant...) si de aceea va cer parerea.... care optiune m-ar avantaja cel mai mult dpdv financiar. astept idei si propuneri! Toate cele bune in noul sezon!
  9. pfuai fratilor nu mai am rabdare.... deja ma bate gandul sa cumpar un ktm si sa-l modific in super moto numa ca sa-mi consum timpul sau orice alt cross.... deja motocicleta asta a devenit o obsesie pt mine. sper ca sa o am cat mai curand. Numa Bine!
  10. exatc aia incerc sa evit, sa nu fac greseala de a iesi cu motorul inainte sa ma vad cu carnetul in mana, pentru ca nu stii niciodata ce se poate intampla
  11. motoru la vara il cumpar dupa ce ma vad cu permisu in mana. is din Tg.-Mures.
  12. asta imi place la motoare ca niciodata nu incetezi sa afli cv nou despre ele. mersi mult pt pont voi tine minte. cand o sa-l achizitionez va astept sa-l stropim Numa' Bine!!!
  13. am gasit pe site-ul care mi l-ai dat o gramada de info multumesc mult. acuma tot ce-mi mai ramane de facut este sa astept si poate mai invatz cv pana at de aici de pe forum. Numa' Bine!!!
  14. m-am tot gandit la ce ai spus si cred ca imi voi luat echipament cu protectii incorporate iar cizmele, manusile si casca+ochelari vor fi evident separat. acuma sa revenim la motor., ce + si - demne de luare in considerare are acest motor? si daca puteti si niste date tehnice Numa' Bine!!!
×
×
  • Creează nouă...