Sari la conținut

anaconda1

Membru
  • Număr conținut

    35
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de anaconda1

  1. anaconda1

    CUSTOM PAINTING

    Sal, am tot vazut o gramada de lucrari faine si superbe dar nu am vazut nimic despre preturi...macar asa informativ...cam cat costa un desen pe rezervor...nu stiu cum se taxeaza dar asi vrea sa stiu....daca puteti pune ceva preturi. Exemplu asi vrea sa-mi faceti careva un Predator pe rezervorul de la o Honda Shadow ,cat costa asta ?
  2. Mersi la toti...incerc sa dau carbul jos sa-l curat...sper sa nu-mi prind urechile. Apropos....cum se regleaza carbul ?....e vreo metoda sau trebuie vreun aparat ceva ?
  3. Buna, am o honda Shadow si in mers s-a inecat dintr-o data unul din cilindrii,am schimbat bujiile...nimic..la fel,scanteie are. Daca opresc benzina merge bine cat are in carburator apoi cand dau iar benzina se ineaca .....ce ar putea avea ?....va rog ajutor.
  4. iote si familionu meu.Cata+Vali+Steed....
  5. M-am lamurit eu bre ca ne dam in stamba prin oras dar punctul de plecare exact a ramas in ceata.....??? Cred ca ma iau dupa zgomot. Ma refer la punctul de plecare al paradei de sambata......traseul este lung deci care-i inceputul ca sfarsitu-l stiu.
  6. Sa traesti o mie da ani. Dar tot nu mi-ai zis cum faci sambata sau ce s-a stabilit.
  7. Sal'tare bre rumanilor......zi Sky-ule la ce ora si unde ne adunam sambata? Si arata si tu cum a fost miercuri daca ai tras poze.Scuze ca n-am ajuns dar eram cu zugravelili pan la bilute.
  8. Frate Kama3,am dat numarul meu de telef. ca ma gaseai mai usor si puteam vb.Tipul care are motorul este un cumnat de-al meu si motorul nu este pe numele lui,deci poti sa-l iei si sa circuli pe numarul care-l are daca nu ti mortis sa ti-l treci pe nume.Vei face cu cumnatul meu doar un contract de vanzare cumparare.Suna-ma si vb. mai multe sau mai bine trimite-mi un sms cu numarul tau de tellef. si te pot suna eu pe tine.Maine de dimineata eu sunt la servici si te pot suna de acolo pana in ora 15.00 iar de luni te pot suna dupa-amiaza.Deci daca esti interesat,astept.Pretul este intradevar usor negociabil.De pornit porneste sigur dar intai trebuie curatat carburatorul si trebuie pusa baterie ca nu are.
  9. Sal'tare fratilor...Eu sunt Cata din Brasov......trec la obiect si intreb pe care il intereseaza un MZ 175 din '62...? Poate fi modificat...un meserias are ce face cu el.Motorul este in stare buna dar nu a fost miscat cam de mult.Motorul este al unui neam de-al meu si se afla undeva pe langa Vaslui intr-o comuna.Daca vreti amanunte ma gasiti la 0726786747.Incerc sa va arat si ceva poze.Pretul este mai mult decat avantajos....in jur de 4.000.000 lei. Drum intins si aveti grija de voi.
×
×
  • Creează nouă...