Sari la conținut

Sandu Alex

Membru
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Sandu Alex

  1. Sandu Alex

    Omologare R.A.R.

    Daca obtii omologare individuala si implicit carte de identitate de la RAR (ceea ce ma indoiesc...), nu-ti ramane decat sa faci demersurile pentru inmatriculare.
  2. Am inteles,multumesc pentru raspunzi,nici sa astept pana iau categoria B nu vreau ca poate exista neintelegeri si ma amana la oras pentru b..si programarile la oras in Ploiesti sunt la 4 luni si ceva.. O sa sun maine sa vad ce e de facut.
  3. Buna seara ,am luat si eu permisul acum aproximativ 3 saptamani,dar inca nu l-am primit. Si nici nu prea am fost asa interesat ca si asa nu aveam cu ce sa merg deoarece nu mi-am achizitionat o motocicleta ,plus de asta ca era si frig. Eu dau si de categoria B,am traseul in 7 saptamani,ma gandesc sa nu fi venit ca este in concordanta cu categoria B ? Oare trebuie sa ma duc la politie unde se fac pozele de permis sa vad ce e de facut? Doamna de acolo mi-a spus sa ma duc cu permisul acolo dupa ce imi vine acasa dar inca nu mi-a venit..
  4. Asta fac acum..am gasit la 950 de euro un gs500 2007 ,neinmatriculat,arata bine,are toate actele..eu zic ca e pomana la banii astia daca nu are defecte ascunse..mai am gasit si un cb500 la 1.000 de euro negociabil..arata ok..
  5. Gata..am luat permisul pentru categoria A2,urmând ca prin Aprilie 2017 sa îmi iau un cb500 ,nu are rost sa o iau de acum și sa o țin in garaj..
×
×
  • Creează nouă...