Sari la conținut

carpaciul

Membru
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de carpaciul

  1. Am schimbat cauciucul pe fata si am fost sa echilibrez roata. 10g pe o parte si 25g pe cealalta parte.Multi au ras de mine ca nu trebuia. Am facut semn cu markerul pe janta si i am dat jos,la 40 -50h cum am luat mainile de pe ghidon era sa cad. La 130 nu se simtea nimic. Dublu adeziv pe plumbi si montat la loc,in mers nici un pic de vibrare. Cine zice ca nu se echilibreaza roata ii pun la dispozitie mobra cu plumbi si fara sa se convinga de ce trebuie sa fie echilibrata roata.
  2. Un tarod de calitate nu poate fi scos decat cu electrod din cupru prin electroeroziune.Orice atelier de matriterie trebuie sa aibe operatia respectiva.I ati gandul de la alt procedeu fara sa faci mari distrugeri.
  3. Cel putin vreo 10 km am mers pe banda de urgenta cu 30 la ora din cauza ninsorii.Asa a fost sa fie,vremea urata ne a prins acolo.Pentru toti cei ce iubesc doua roti indiferent daca sunt Maxi sau Moto :hug:
  4. Cumparat obiectul din Germania,stat acolo 2 luni,venit in tara si mare circ la financiar ca nu am declarat in 30 zile de la dobandire.Explicat idiotilor de la fisc ca n o sa vin in tara sa declar ca asa vor ei.Functionara de la ghiseu sa platesc amenda ca este mica.Eu nu si nu si pana la urma sa scape de atmosfera ce o faceam nu am platit amenda si am terminat cum am vrut eu.
×
×
  • Creează nouă...