Jump to content

The_Sin_Eater

Super Membru
 • Content Count

  1,964
 • Joined

 • Last visited

About The_Sin_Eater

 • Rank
  Cioclu

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucharest
 • Carnet moto din
  2016
 • Motocicleta
  'ONDA
 • Numar Moto
  ...cu "B"
 • Club
  -

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  VN800A

Recent Profile Visitors

2,124 profile views
 1. Multumesc pentru sustinere si urari. O sa fie bine, dar dureaza...
 2. Salutam cu respect! Revin cu noi informatii cu privire atat la partea medicala cat si al cea juridica: Marti m-am internat si mi s-a extras tija din tibie si au incercat sa imi indrepte genunchiul sub anestezie. Operatia a decurs foarte bine, durand undeva la 2 ore. Ieri dimineata am fost externat iar acum sunt acasa pentru vreo 3 saptamani. Maine o sa incep kinetoterapia pentru a vedea ce efect a avut indreptarea genunchiului. Incizia la genunchi are vreo 7 cm (5 copci) si pe lateral mai am cate 1 copca la glezna si langa genunchi, unde erau suruburile. Dat fiinca si tendonul de sub rotula a fost incizat, momentan doare cand incerc sa misc piciorul, dar, incet-incet imi recapat mobilitatea. De mers, mi s-a recoamndat sa merg in carje cel putin 3 saptamani. Daca dupa 2 luni de kinetotrapie nu o sa mi se indrepte genunchiul, voi fi din nou operat pentru a-mi curata capsula articulatiei. Dpdv legal, avocatii o sa ceara polititstilor de la cercetari penale o suplimentare la certificatul medico-legal pentru a suplimenta zilele de ingrijiri de care am avut nevoie din octombrie 2018 si pana acum. Cum spuneam, tin aici un fel de jurnal al accidentului, astfel incat toti care au nevoie de informatii sa stie cam la ce sa se astepte. Cand o sa am voie, o sa postez si poze, RX-uri si alte informatii. Pana atunci, sa auzim de bine!
 3. Buna dimineata, loome! In sfarsit, bag cafeiul la ora regulamentara. 3 saptamani de medical si apoi bagam iar pe ogoare. Diiiii!!!!
 4. Buna de dimineata, bobor muncitor! Azi merg acasa, deci cafei mai tarziu. Totul a fost ok, ceva dureri, ceva sange, dar...trecem si peste astea. Hai ca numa maine nu e weekend. Diiiii!!!!!!!
 5. Sa traim! Az' e ziua cea mare cans scap de tija. Cafei ciu-ciu ca trebuie sa-mi ia sange si apoi intru in operatie, deci...beti voi si pentru mine. Ne mai citim cand o sa scap de anestezie.
 6. Buns dimineața. O noo zi, o noo saptamana pe ogoarele patriei. Cafea si apoi la arat. Diiiiii!!!!!!
 7. Stiu, mie mi-e usor, dar csf? ...Ncsf Cineva trebuie s-o faca si pe asta, si cum a picat balaia pe mine...... Deja m-am saturat de baie in piscina incalzita si sauna. Pffff....bate-ne-ar norocu'!
 8. STOP JOC! Ne vedem luni, stimabililor.
 9. Legal, iti poti face RCA pe orice perioada intre 1 si 12 luni. Acum depinde de carnatii aia de brokeri daca iti ofera. Cum ziceam, in 2018 am avut RCA pentru 8 luni.
 10. Anet Mlcakova. Logodnica lui Nicolo Canepa. O dam in electrice?
 11. Merge. In 2018 an avut pe 8 luni.
 12. Buna dimineata, loome. Hai, o ultima fortare si apoi uikend bine meritat! Cafei...start!
 13. Buna dimineața. Nori, ploaie, lipsa chef si la mine. Poate castigam si inchidem alarma definitiv. 1. Pitesti = 49 2. Sin = 27 3. 4. Apriliacluj = 5. 6.
 14. Neatza! Cafea si apoi bumbac. Numa' maine nu e vineri.... Diiiii!!!
 15. Mneatza, loome! Imi venea sa dau de perete cu ceasul de dimineata. In fine... Sa muncim, zic!
×
×
 • Create New...