Sari la conținut

ottogrozav

Membru
  • Număr conținut

    52
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ottogrozav

  1. nu exista dyna fat boy. exista dyna fat bob si softail fat boy.
  2. sa va arat si eu un indian folosit in cel de-al doilea razboi mondial. l-am fotografiat in palm springs la air museum.
  3. hai sa va arat noul meu filtru de aer.
  4. ottogrozav

    Harley Modele 2008!

    cum nu se mai face 883? uita-te aici http://www.harley-davidson.com/wcm/Content...mp;locale=de_DE cred ca in USA nu se mai vinde dar in Europa da.
  5. la sportster model 2007 reviziile se fac in felul urmator: prima la 1000 mile si urmatoarele la fiecare 5000 mile (8 000 km).
  6. O sa ma uit diseara in cartea de service si iti spun care e intervalul.
  7. eu stiu ca prima revizie se face la 1000 mile (1600km). dupa ce o s-o fac va anunt si la cate mile se face urmatoarea.
  8. asa e. din ce am vazut la standul de la SIAB pretul motocicletelor e acceptabil. sunt curios daca vor oferi la drive test modelele disponibile, asa cum zicea cineva aici, ca s-a promis. in afara de asta, foarte important e, dupa parerea mea, personalul care o sa lucreze la HD Bucuresti. au un om care sigur stie cu ce se mananca chestia asta: Marcel Chiva. din pacate mai au unu, Tiberiu Troia, care nu cred ca trebuia sa lucreze aici. acest domn Troia, pana sa lucreze aici, vindea Yamaha dar in acelasi timp era un om de legatura in ceea ce priveste HD in Romania, pt ca intentia de a deschide o reprezentanta in Romania stiti ca e mai veche. cand am vrut sa imi iau sportsterul l-am sunat si pe el si mi-a spus ca ce vreau eu sa cumpar este o mobra si ca o sa rada toti harley-istii de mine si ca ar fi bine sa ma reorientez catre o japoneza. la-m intrebat: o honda? nu, zice el, o yamaha fazer, e cea mai tare motocicleta. am gasit pana la urma o alta modalitate de a-mi achizitiona un harley sportster 883R. ( o mobra amarata) ulterior acestui episod, la salonul moto din primavara acestui an, vad standul HD. Intreb o fatuca de acolo cu cine pot sa vorbesc despre motoare si mi-a raspuns: cu domnul Troia. l-am cunoscut si l-am intrebat: dvs. sunteti persona care atunci cand am vrut sa iau un sportster mi-a zis sa imi iau yamaha? si mi-a raspuns cu tupeu: da. si acum tot asta iti spun: ia-ti yamaha. i-am raspuns ca deja mi-am luat sportster. a , daaa, atunci o sa vezi tu ce patesti cu garantia. va marturisesc ca m-a cam lasat masca. un om care lucreaza pentru harley, care trebuie sa traiasca in spiritul harley, sa respire si sa viseze numai harley imi spune mie sa-mi iau yamaha, iar daca mi-am luat deja harley nu imi asigura el mie garantia? dupa cate stiu eu garantia e oricum internationala si pot sa imi fac reviziile la orice service autorizat. ce sa mai spun, cu oameni de genul asta cred ca HD isi da singur suturi in dos. sunt curios daca domnul Troia mai vinde in paralel si Yamaha in continuare si mai trimite oameni la firma lui. sper totusi ca marcel sa le inoculeze microbul harley si celorlalti angajati de acolo.
  9. indiferent de comparatii si de rezultatele lor pe mine deocamdata nu ma intereseaza decat harley si atat. --- Mesaj completat în 18 Oct 2007 12:34 ------------- sa va arat cateva poze cu un harley pozat de un prieten in Roma.
  10. referitor la preturile de la HD: din ce mi-au spus baietii de la stand si din ce am vazut din oferta scrisa a dealer-ului, am inteles ca pretul e mai mare cu vreo 200 euro fata de cel practicat in Germania. eu zic ca e rezonabil mai ales ca ai si prima revizie inclusa in pret. in plus, ca peste tot in Europa primesti un card de membru HOG International gratuit pentru primul an. daca se pastreaza aceasta poltica de preturi eu zic ca e ok. ca o comparatie, in Barcelona, modelul pe care il am eu, sportster 883R era cu 1200 euro mai scump decat in Germania.
  11. sa va arat o poza cu noile mele tobe. --- Mesaj completat în 12 Oct 2007 17:34 ------------- am comandat si un hipercharger si de abea astept sa il montez. --- Mesaj completat în 12 Oct 2007 17:45 ------------- si pielea de pe rezervor.
  12. o sa ma gandesc la oferta ta cu comenzile avansate. deocamdata trebuie sa imi iau un hipercharger. cateodata ma gandesc ca la cate modificari vreau sa ii fac , mai bine o dau si imi iau un softail.
  13. ce inseamna kit de 1200cc? are motorul marit sau ce? nu te supara pe mine dar eu acum invat. eu as vrea sa o mai cobor pe a mea, sa-i schib rezervorul cu unu mai mare, sa-i schimb ghidonul si sa-i pun comenzi avansate.
  14. salutare! nu am mai vorbit de mult cu voi. intre timp sa stiti ca mi-am schimbat tobele la sportster. mi-am pus niste tobe cobra si, conform sfaturilor avizate, mi-am pus si un power commander. acum trebuie sa ii schimb filtrul de aer cu un hipercharger si deocamdata gata cu imbunatatirile pe anul asta. aaa, era sa uit, i-am pus si un mic crash bar de la louis.
  15. foarte frumoasa! s-o stapanesti sanatos!
  16. va multumesc pentru sfaturi. de abia astept sa ma intalnesc cu voi sa stam de vorba live.
  17. am si o intrebare. care ar fi viteza de croaziera cu motocicleta ca a mea, respectiv sportsterul 883R? intreb asta pentru ca eu am iesit azi putin pe autostrada si la 100 ma cam deranja vantul iar la 130 trebuia sa ma tin bine de motor. va aduc aminte ca eu sunt incepator si asta e prima mea motocicleta. in concluzie, as vrea sa stiu de la voi care sunteti mai experimentati care e viteza voastra de croaziera cu motoare similare.
  18. sa stiti ca imi place sportsterul asta. sinfura chestie e ca nu face zgomot cum as vrea eu. are tobe stock. un timp, dupa un oarecare rodaj cred ca o sa le schimb.
  19. salut! eu stau in dr. taberei. si pana la urma cum e, pot sau nu sa=l folosesc fara griji in traficul asta?
  20. salut! mi-am achizitionat de curand un harley davidson sportster 883R si as vrea cateva pareri de la cineva care detine un model asemanator. in primul rand as dori sa stiu daca se preteaza intr-adevar la mersul prin oras si cand spun oras ma refer la bucuresti in care, dupa cum stiti, traficul este infernal. am citit in cartea ei ca nu e recomandat sa mearga mult in gol, la relanti si nici sa mergi incet cu ea, pentru ca motorul, fiind racit cu aer, nu are posibilitatea sa se raceasca. in conditiile astea, stau si ma intreb daca pot sa merg cu ea la serviciu, zi de zi sau trebuie sa renunt la ideea asta in favoarea plimbarilor pe strazi mai putin aglomerate si eventual, in afara bucurestiului. astept pareri, multumesc.
×
×
  • Creează nouă...