Sari la conținut

eantipa

Membru
  • Număr conținut

    29
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2016
  • Motocicleta
    NC700XA
  • Numar Moto
    Rosu
  • Club
    -

Informații profil

  • Motociclete detinute
    -

eantipa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Multumesc de info. O sa sun probabil dupa paste pentru detalii. Sa fiu sincer, ma intereseaza sa faci o sa noua (in esenta saua de la moto este noua si vreau sa o pastrez pt o revanzare) care sa se potriveasca cu fundul/cerintele mele. Oricum... multumesc... o sa sun
  2. Mai este de actualitate? Si daca da... cum se procedeaza? vin in vizita cu motoru? cat dureaza pana e gata ? care sunt pasii de urmat daca sunt interesat de serviciile voastre?
  3. Caut si eu loc in Garaj/Curte in Berceni, zona Piata Sudului-Romprim-Spitalul Bagdasar. Pentru tot anul - iarna daca se poate chiar garaj ar fi perfect. Ideea fiind sa nu o las pe strada.
  4. Sunt si eu alaturi de cei care se plang de FUN. Nu de pe forums... ci de la eMag - am luat o masina de spalat vasele (deci si voluminos si ceva bani dati). Ma suna omu de la curier, cica vine maine... e cineva la adresa? - Sigur, zic eu, pe la ce ora? - Pai intre 9 si 18. - Bre nenea... se poate ori la 9 ori la 18? ca una e sa intarzii 2 ore la munca sau sa plec 2 ore mai devreme, alta e sa-mi iau liber sa stau sa te astept. - Nu se stie domnu dinainte... cand am drum pe la adresa. - Ma omu lu dumnezeu, da sa ma suni cu 60-90 de minute inainte sa vii se poate? - Nu se poate, cand sunt in zona va sun. - Pai si cand esti in zona... asa orientativ? - intre 9 si 18. - OK. deci nu exista nici o posibilitate sa-mi spui exact cand? - Pai daca nu vreti maine, pot sa vin miercuri. - SUPER. La ce ora? - Intre 9-18 Nu glumesc, discutia a continuat exact ca in desene animate sau filme cu prosti si cu cei de la sediu lor, si cu cei de la emag si din nou cu soferu. Am renuntat la comanda, lucru pe care cei de la curier (soferu) la comentat: "noi oricum ne-am luat banii". n sfarsit... scuze de offtopic. Ontopic, cei care vand nu ar trebui sub nici o forma sa trimita produse fara bani. Plata Ramburs, exista acum si optiunea de deschidere a coletului la livrare(daca cineva cere... poate sa si plateasca) Pentru neridicare, daca adminiii de forum pot sa implementeze un system de "seriozitate" sau de rating, aia ar fi cam singura varianta, altfel nu prea ai cum.
  5. Sh din Germania, motiv pt care am luat modelul NC700 nu 750... ca dimensiuni e la fel deci o sa vad. La mine, partea de touring e doar potentiala. Am luat Motocicleta pt bucuresti, in principiu pentru ca stau in berceni si lucrez in 1 mai. Da, probabil o sa si fac neste drumuri la mare/munte dar pt moment orasul e de baza, deci bagaje si nevasta nu ma intereseaza sa car. Sa fiu sincer de la inceput nu as considera moto asta pentru touring cu nevasta si bagaje. La motorteam saptamana asta am trecut si aveau 2 buncati nc750 in vitrina, daca mi-aduc bine aminte ambele varianta S. Acum dupa cautarile prin germania Italia, etc, daca as avea si ceva experienta(in condus) as merge sa iau de acolo un moto, chiar si nou. Ce ma interesa pe mine (varianta DCT) la noi este 7900, in germania este sub 7000 - deci si cu rar si cu transport si tot economisesti 4-500 de euro. Sau dai la fel da iei moto cu accesorii bonus... Uite aici, acelasi model(750S) in Romania si in Germania
  6. Sa revenim... a vazut cineva pe undeva o chestiune ca asta? Sau este vrun fericit roman detinator de modelul asta?
  7. O noapte dormita e o zi pierduta

  8. Ramane... inca ramane CTX 700. (La NC am rezolvat problema intr-un mod simplu... azi am achitat-o, sapt viitoare sper sa ma plimb pe ea) La o reprezentanta mi sa explicat ca de anu asta, nu se mai pot importa aceste CTX700 pentru ca nu au EURO 4 - ceea ce sucks. Daca la NC puteai merge la un magazin sa vezi un 750... care nu e foarte departe de NC700, la asta ... pe unde se mai gasesc nevandute. Sau poate la salon luna viitoare... sper. In concluzie... daca cineva posesor de CTX700 are timp de o bere si o discutie
  9. Eu asta incerc sa-ti explic. Asta nu e un thread in care discutam filozofia increderii si facem un poll despre cine cum da si cum nu ar da motorul. E un thread in care cineva foarte specific (eu) a cerut ajutorul unei comunitati. Degeaba continui tu sa scrii ca nu asta intentionezi si ca e doar o discutie generala si nu e vorba de mine... e vorba de un nene oarecare. Daca vrei sa discuti de un nene oarecare, deschide un thread nou si discuta asta. Aici, mai departe de primul post care putea fi: "Bai sorry am modelu asta de moto, dar nu-l imprumut ca nu te cunosc", urmatoarele posturi sunt ofensive.
  10. Bre,,, relax... nu vreau sa ma plimb cu ea... oricum nu este DCT care ar fi interesant de vazut pt mine. Vreau doar sa stau in poponeata pe dansa. Sa va explic. Am 194 si cam 120 de kg. In afara de cateva foarte putine, pe majoritatea motocicletelor nu am loc. Pe mare parte din ele este incomod de cand incerc sa stau, deci nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi sa merg pe ele. Am stat pe un 750(adica modelu asta nou) la o reprezentanta, si eram doar curios sa incerc sa nu am alte surprize la un 700 Cel mai interesant pt mine ar fi sa pot sta de vorba cu un detinator de DCT care poate sa-mi explice /povesteasca chestii. La fel... pe un CTX nu am gasit pe nicaieri. ALA chiar sunt curios cum se sta pe el(ea) cat de comoda e pozitia, etc. Deci din nou... daca sunt oameni care detin produsul si au timp de o bere, prin bucuresti, va raman recunoscator si va multumesc. Acuma, O vorba carte Paulynos: Inatai - cand te exprimi vehement spre o opinie si la sfarsit bagi ca "fiecare face cum considera" pare cel putin ipocrit. (si cand spun vehement ma refer la faptul ca nu doar ai exprimat o opinie "ba io nu as da motocicleta la necunoscuti", ai si explicat ce pericole pot aparea, cum nimic nu e sigur, etc) Pe urma. Ca ai postat odata - sa-i atragi atentia cuiva sa fie grijuliu... ok... nu ma deranjeaza, oricum nu vroiam sa "trag o tura" cu motocicleta. Cand deja te apuci sa-l convigi pe om sa nu faca asa o greseala mare, deja pare ca ma cunosti de undeva si ma ocup cu tepe sau mai stiu eu ce. E adevarat, daca pentru tine este greu sa recunosti un buletin fals(nu ca nu ai avea si tu unu la care sa te uiti pt o comparatie), lumea pare plina de pericole, spre exemplu eu ma mir cum de au oamenii curaj sa iasa cu motocicleta pe strada cand am vazut cu toti in filme ca vine VanDam si te da jos de pe ea cu un kick si porma pleaca cu motoru dupa mafioti. In afara de asta, O zi buna
  11. Din ce am vazut SH, de la un 700 la un 750 de diferenta de 2000 eur lejer si barbatii adevarati nu poarta casca. (sau centura de siguranta daca sunt in masina) In alta ordine de idei, Miercuri ma duc sa vad o Mana 850 aici in Bucuresti, sper sa fac si o tura cu ea.
  12. Multumesc, ideea ca pe astea noi le gasesc prin showrooms... pe cele de 700 nu... iar de cumparat, cel mai probabil una din cele 700 voi cumpara. (Second Hand)
  13. Are cineva modelul asta? In special (pentru ca vreau sa-mi iau) ma intereseaza daca e cineva prin bucuresti care detine un NC700S si/sau NC700X Nu variantele mai noi la 750 ci alea la 700... dau o bere doua sa stau pe una din astea 3 minute si sa varbesc cu utilizatorul inca 10 minute daca e cineva disponibil. In mod special si cel mai interesant daca are cineva varianta DCT (la aia visez eu). Si in sfarsit CTX700 care in principiu le are pe toate dar, cam iese din bugetul meu.
×
×
  • Creează nouă...