Jump to content

Mr.Anderson

Membru
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

About Mr.Anderson

 • Rank
  Nou venit pe forum!

Contact Methods

 • Yahoo
  mihainicola@yahoo.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Craiova
 • Carnet moto din
  2016
 • Motocicleta
  Yamaha FZ6N-S2
 • Numar Moto
  %$ #& WUM

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  FZ6N-S2
 • Interests
  Motoare / mecanica, intalniri, plimbari, SF, etc.
 1. Da, funcționează doar pe față cu ABS. Spatele normal, e bine și așa. Mulțumesc pentru răspunsuri! O seara buna !
 2. Salut, Am făcut ce ai spus tu dar tot nu s-a deblocat. Am anulat ABS-ul pe spate si am pus frâna pe direct.
 3. Cu siguranță o să revin cu rezultatul, oricare ar fi el dar o să mai dureze. Mulțumesc!
 4. Pentru față , așa am făcut și este ok. Pentru spate, acum nu merge dar o sa incerc ce ai spus tu și după aceea o sa aerisesc tot așa. Sunt din Craiova dar te rog lasă-mi nr.domnului.
 5. Da, am suflat la început, la ea mă refeream când am zis că au fost ceva gunoaie .
 6. Ok, aşa am să fac. Mulţumesc! Sărbători liniştite !
 7. Am crezut că pot deface pistonul blocat şi de asta am dat-o jos. Înaite de asta am verificat şi aşa cum ai scris. Etrierul funcţioneaza corect. Acum plăcuţele nu mai sunt strânse pe disc. Am desfacut prima data si din pompa şi din etrier după, am deblocat furtunul, am montat la loc, am văzut ca nu merge după care am demontat/dat jos pompa ABS.
 8. în primul rând mulţumesc pentru răspuns. 1. Am suflat pe furtunul care pleacă de la pompa ABS către frână si era blocat după care am suflat cu aer comprimat şi s-a eliberat, eu am crezut că s-a şi rezolvat problema dar tot nu aşa că am mers mai departe. Pompa de frână o verificasem înaite de acest pas si era ok. 2 . Becul de la ABS nu este aprins iar ABS-ul pe faţă este funcţional. 3. Lichidul a fost schimbat în urmă cu 2 ani jumate. 4. Nu a umblat nimeni la sistemul de frânare. Cu pompa ABS dată jos, am suflat cu pe ambele intrări (atât pentru pistonaşul pentru faţă unde suflu pe intrare si iese aer pe ieşire), iar pentru spate nu pot sa suflu, este blocat. Am incercat si cu pistolul cu aer comprimat şi nimic. Am montat la loc totul, am aerisit faţa şi este ok. Spatele, evident nu. Ori e stricat pistonul ori blocat , caz în care nu ştiu cum să îl deblochez.
 9. Salut ! Mă poate ajuta cineva, cel putin cu un sfat. Am probleme cu pompa ABS, la frâna pe spate. S-a blocat frâna în mers după o frânare. Am fost la mecanic, am desfacut tot circuitul pe spate şi se pare ca lichidul de frână nu trece prin pompa de ABS mai departe . Problema este doar pistonaşul pentru frâna de spate. Faţa funcţionează. Părerea mea este ca este blocată de ceva mizerie deoarece când am defăcut, furtunul de la pompa ABS catre etrier a fost puţin blocat . Întrebarea este dacă ştiţi , se poate repara ? Mulţumesc!
 10. Salut ! Am rezolvat problema, am fost la un mecanic. Din ce a zis el, era de la pompa ceva..si a rezolvat-o. PS. E normal, la FZ6, dupa ce o pornesti, lasata cateva minute, sa ajunga apa la 40, daca ii dai un sprit scurt si brusc la acceleratie, sa aibe asa ca un lag (ca si cum s-ar inneca, dar scurt) pana la 4000 de rotatii iar dupa 4000 sa tureze liniar / normal ??
 11. Am sters erorile stocate si am dat o tura dupa care am verificat si nu au mai aparut dar ea merge foarte prost. Acum am dat o cheie si da sa moara. Cred ca pompa de benzina totusi nu e in parametrii ei.
 12. Ok. O sa comand un senzor si o sa vad daca se schimba ceva. O sa revin cu info , poate ajuta si pe altcineva pe viitor.
 13. La 13 este "error in the inlet presure sensor''' si la 30 '' error drop sensor''. Daca nu este presiune suficienta in rampa de injectie, ar putea pompa de benzina sa nu ''impinga'' la presiunea corespunatoare ? Multumesc frumos pentru raspuns !
 14. Salutare ! Vin si eu cu o problema, la a mea FZ6N S2- an 2009. De ceva timp, atunci cand pornesc chiar si daca astept sa iasa de pe LOW, da sa moara daca accelerez brusc. Am intrar in meniul de diagnoza si am stocate la d61 2 erori : 13 si 30. Ma poate ajuta cineva cu o informatie? Multumesc!
×
×
 • Create New...