Sari la conținut

Mr.Anderson

Membru
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Mr.Anderson

  1. Eu credeam că am clarificat ce s-a întâmplat .... Recapitulez: #s-a blocat frana pe roata spate, dupa o frânare; #am desfăcut pompa ABS ( ABS față este independent de ABS spate) și am constatat că este blocată, mecanic ( avea anumite impurități in lichid); # am încercat să o curăț câteva zile la rand, punând soluție in ea dar nu s-a deblocat, după care am astupat găurile circuitului cu niste soluție înăuntru; # am făcut bypass( adică am anulat frana spate prin ABS și am pus pe direct, clasic) astfel încât să am frana pe spate; #acum , după 8 luni, am desfăcut iarăși și am constatat că soluția lăsată acolo atâta timp ar fi acționat și pompa pare deblocată. Urmează să pun circuitul la loc cum era, cu ABS și revin după, să confirm că este funcțional și pe spate.
  2. Revin cu noutati .. De cand am anulat ABS pentru spate, am pus in pompa solutie pentru desfundat injectoare, am pus dopurile si am lasat asa. Au trecut cam 7-8 luni de atunci, am desfacut si am suflat cu compresorul . Se pare ca trece aerul acum . Urmeaza anulez by-passul de pe spate si sa o fac la loc cu ABS pe spate. Revin sa spun daca este totul ok. Poate o sa fie de ajutor si pentru altii.
  3. Da, funcționează doar pe față cu ABS. Spatele normal, e bine și așa. Mulțumesc pentru răspunsuri! O seara buna !
  4. Salut, Am făcut ce ai spus tu dar tot nu s-a deblocat. Am anulat ABS-ul pe spate si am pus frâna pe direct.
  5. Cu siguranță o să revin cu rezultatul, oricare ar fi el dar o să mai dureze. Mulțumesc!
  6. Pentru față , așa am făcut și este ok. Pentru spate, acum nu merge dar o sa incerc ce ai spus tu și după aceea o sa aerisesc tot așa. Sunt din Craiova dar te rog lasă-mi nr.domnului.
  7. Da, am suflat la început, la ea mă refeream când am zis că au fost ceva gunoaie .
  8. Ok, aşa am să fac. Mulţumesc! Sărbători liniştite !
  9. Am crezut că pot deface pistonul blocat şi de asta am dat-o jos. Înaite de asta am verificat şi aşa cum ai scris. Etrierul funcţioneaza corect. Acum plăcuţele nu mai sunt strânse pe disc. Am desfacut prima data si din pompa şi din etrier după, am deblocat furtunul, am montat la loc, am văzut ca nu merge după care am demontat/dat jos pompa ABS.
  10. în primul rând mulţumesc pentru răspuns. 1. Am suflat pe furtunul care pleacă de la pompa ABS către frână si era blocat după care am suflat cu aer comprimat şi s-a eliberat, eu am crezut că s-a şi rezolvat problema dar tot nu aşa că am mers mai departe. Pompa de frână o verificasem înaite de acest pas si era ok. 2 . Becul de la ABS nu este aprins iar ABS-ul pe faţă este funcţional. 3. Lichidul a fost schimbat în urmă cu 2 ani jumate. 4. Nu a umblat nimeni la sistemul de frânare. Cu pompa ABS dată jos, am suflat cu pe ambele intrări (atât pentru pistonaşul pentru faţă unde suflu pe intrare si iese aer pe ieşire), iar pentru spate nu pot sa suflu, este blocat. Am incercat si cu pistolul cu aer comprimat şi nimic. Am montat la loc totul, am aerisit faţa şi este ok. Spatele, evident nu. Ori e stricat pistonul ori blocat , caz în care nu ştiu cum să îl deblochez.
  11. Salut ! Mă poate ajuta cineva, cel putin cu un sfat. Am probleme cu pompa ABS, la frâna pe spate. S-a blocat frâna în mers după o frânare. Am fost la mecanic, am desfacut tot circuitul pe spate şi se pare ca lichidul de frână nu trece prin pompa de ABS mai departe . Problema este doar pistonaşul pentru frâna de spate. Faţa funcţionează. Părerea mea este ca este blocată de ceva mizerie deoarece când am defăcut, furtunul de la pompa ABS catre etrier a fost puţin blocat . Întrebarea este dacă ştiţi , se poate repara ? Mulţumesc!
  12. Salut ! Am rezolvat problema, am fost la un mecanic. Din ce a zis el, era de la pompa ceva..si a rezolvat-o. PS. E normal, la FZ6, dupa ce o pornesti, lasata cateva minute, sa ajunga apa la 40, daca ii dai un sprit scurt si brusc la acceleratie, sa aibe asa ca un lag (ca si cum s-ar inneca, dar scurt) pana la 4000 de rotatii iar dupa 4000 sa tureze liniar / normal ??
  13. Am sters erorile stocate si am dat o tura dupa care am verificat si nu au mai aparut dar ea merge foarte prost. Acum am dat o cheie si da sa moara. Cred ca pompa de benzina totusi nu e in parametrii ei.
  14. Ok. O sa comand un senzor si o sa vad daca se schimba ceva. O sa revin cu info , poate ajuta si pe altcineva pe viitor.
  15. La 13 este "error in the inlet presure sensor''' si la 30 '' error drop sensor''. Daca nu este presiune suficienta in rampa de injectie, ar putea pompa de benzina sa nu ''impinga'' la presiunea corespunatoare ? Multumesc frumos pentru raspuns !
  16. Salutare ! Vin si eu cu o problema, la a mea FZ6N S2- an 2009. De ceva timp, atunci cand pornesc chiar si daca astept sa iasa de pe LOW, da sa moara daca accelerez brusc. Am intrar in meniul de diagnoza si am stocate la d61 2 erori : 13 si 30. Ma poate ajuta cineva cu o informatie? Multumesc!
  17. Salutare ! Sunt nou in ceea ce priveste motoarele. Trebuie sa inlocuiesc niste consumabile si as avea nevoie de niste pareri din partea unor oameni priceputi. Imi poate spune cineva,pentru mobra din titlul topicului, ce fel de placute de frana sa cumpar, ceramice sau metalice sinterizate? Trebuie sa schimb ai uleiul si am inteles ca motul 7100 ar fi ok. Cat despre filtru de ulei si aer, nu stiu care cod ar fi ok. Multumesc anticipat!
×
×
  • Creează nouă...