Sari la conținut

Mariusmmm1

Membru
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

206 citiri profil

Mariusmmm1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. nu am gasit ceva concret si de actualitate..de asta am postat intrebarea
  2. Salut,am si eu o intrebare legata de limitarea motocicletelor la 35kw(pentru a2-motociclete cu puterea maximă de 35 kw, cu un raport putere/greutate care nu depăşeşte 0,2 kw/kg şi care nu sunt derivate dintr-un vehicul având mai mult de dublul puterii sale-maxim 70kw) si nu stiu cum sta treaba,as vrea sa iau un er6n/er6f de exemplu si sa il limitez dar nu stiu unde..am inteles de la un prieten ca la united motors s-ar putea face asa ceva,dar nu stiu...e cineva care a mai facut asta sau care stie cum sta treaba?o sa intampin probleme la rar sau ceva dupa ce e pusa limitarea? Multumesc!
  3. legat de traficul din bucuresti ce sa zic..am experienta doar cu masina(destul de putin),sunt familiarizat cu traficul si cu idiotii din bucuresti,dar doar de la volanul masinii,acum e cu totul diferit din perspectiva motociclistului si o sa o iau usor la inceput.Eu fiind destul de linistit cand merg cu masina,dar stiu ca asta nu e o regula..stiu prieteni care la fel..erau foarte linistiti cu masina,dar cand se urca pe motor se transforma sa zic asa,oricum sunt constient ca trebuie sa o iau usor.si sa imi cunosc limitele si sa las de mine daca vreau sa o duc "bine" in jungla din bucuresti chiar daca nu tine 100% de mine,mereu au fost si vor fi idioti in trafic.
  4. Ideea este ca vreau acest mt pentru ca o sa-l tin chiar daca o sa mi se puna mie pata sa imi iau altceva mai tarziu,pentru ca o sa mearga si tatal meu cu el(are categoria A) si o sa ramana la el eventual..nu e problema ca ma plictisesc de el si il vand pentru ca nu o sa se intample.. Legat de cazaturi/scapat de pe cric..stiu si imi asum..nu pot sa garantez ca nu o scap,fiind si incepator..dar sper ca nu o sa se intample,iar legat de echipament am buget separat pentru el,nu este o problema Si da mt-07 nu se incadreaza la a2 el avand 55kw,dar din fabrica se poate cumpara varianta gata limitata cu 35kw cum am spus si mai sus.
  5. Salut,sunt nou pe aici si vreau sa va cer un sfat,am 20 de ani ,am categoria B de 2 ani si recent am luat permisul pentru a2 si vreau sa imi achizitionez un motor..ceva naked dar sa fie pentru a2 din cate am vazut nu prea sunt multe variante..nu vreau ninja 300 sau ceva din categoria aia,vreau un naked mai ok(nu vreau z300,mt03 etc..nu zic ca nu sunt ok,dar vreau sa il folosesc si pe viitor cand o sa dau de a ..pentru ca o sa ma plictisesc destul de repede) ..mi s-a pus pata pe yamaha mt 07 an 2016 (versiunea limitata pentru a2,35 kw). Am vazut ca multa lume o lauda..am fost la dual motors in pipera,am vazut-o si imi place foarte mult.Are cineva motocicleta?ce parere aveti despre ea?vreau mai multe detalii despre ea de la oameni care o au/au avut-o si daca ati auzit de probleme/nemultumiri ale posesorilor. Multumesc!
×
×
  • Creează nouă...