Sari la conținut

fmariusav

Membru
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de fmariusav

  1. Inca un update de la mine si o intrebare: Am trimis pe 10.05.2017 toate documentele + cecuri catre DVLA, cu Special Delivery by 1, am pus in pachet alt plic cu special delivery ca sa trimita inapoi si inca nici un raspuns de la ei. Am vazut pe forum ca a durat cam o saptamana la toti. Sa fie vreo problema ceva? In ghidul de la DVLA spune: between 4 and 6 weeks...
  2. Salutare! Mi-au ajuns si mie formularele. Vad pe anumite forum-uri ca nu trebuie completate toate casutele din V55/5...Sau trebuiesc toate? Voi cum ati completat? Multumesc!
  3. Inca un update, am reusit si eu cu cei de la Carole Nash sa fac asigurarea, £420 fully Comprehensive/ an, cam mult dar asta e, e prima asigurare. Astept formularele de la GOV.UK si apoi am si trimis actele la DVLA.
  4. Salutare tuturor. Sa fac un update la situatia mea. Am primit CoC free, in 5 zile. Ieri am facut MOT cu succes, l.a trecut si fara far schimbat. Acum astept formularele de la Gov.uk. Imi poate recomanda cineva un site sa fac asigurare pe seria de sasiu?(VIN) Se poate face pe o luna apoi sa o schimb pe numarul de inmatriculare? Astept sfaturi. Multumesc!
  5. Salutare tuturor. Poate ca scriu gresit aici si trebuia sa deschid un topic nou, imi cer scuze. De curand (12 zile) mi-am adus mobra in Londra, UK. Detin o Honda Hornet 600 din 2001. Vreau sa o inmatriculez aici. Intrebari: - De unde pot face rost de CoC (Certificate of Conformity)? - Am vazut pe site la DVLA ca imi trebuie si Mutual Recognition.Stiti ceva? - Am schimbat la vitezometru afisajul din KM/h in Mph. - Presupun ca trebuie si schimbat farul, din cate stiu nu poate fi reglat. In afara de CoC, formularele alea de la DVLA de import, MOT, Cec de £55 pentru inregistrare, Cec pentru Road Tax , certificatul de inmatriculare romanes, cartea de identitate si copii dupa actele mele, mai trebuie ceva? Stie cineva cam cat dureaza procesul? Din ce am citit pe forum am vazut ca poate dura si 6 saptamani. - Am trimis la DVLA o aplicatie Nova si acum astept raspuns. -Specific despre mobra ca a fost adusa cu Van-ul, deci nu am nimic la mana care sa arate data de intrare. Astept sfaturi si indrumari. Multumesc!
×
×
  • Creează nouă...