Sari la conținut

MarioDragos

Membru
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    -
  • Motocicleta
    -
  • Numar Moto
    -
  • Club
    -

Informații profil

  • Motociclete detinute
    -

MarioDragos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Exista motoare pentru gagici? Hmm, si care ar fi modelul sau modelele pentru barbati daca e pe asa?
  2. Hmm, apreciez mult opinia insa e ceva ce nu inteleg. "Daca vrei sa gandesti rational" ? Ti se pare irational faptul ca imi place un anumit motor? Si inca ceva, daca as gandi "rational", spre ce as putea sa ma orientez? (intreb foarte serios, gen tu ce mi-ai recomanda?)
  3. Ma consider destul de temperat:)) » Post actualizat in 08 Oct 2017 13:00 Apreciez sfatul, insa atat vreau sa stiu, ce modele se aseamana la aspect si la sunet cu harley-ul? (intreb fiindca nu prea stiu modelele) » Post actualizat in 08 Oct 2017 13:01 Multumesc pentru sfat! » Post actualizat in 08 Oct 2017 13:05 Bine ar fi sa aibe la lidl:)), iar puterea sincer chiar nu este punctul forte aici.. 150 mi se pare arhisuficient
  4. Buna seara! In cateva luni incep sa dau categoria A (nu detin alte categorii, doar A-ul ma atrage) Am 23 ani, 1.75 si 85kg. (am observat ca au importanta aceste detalii in alegerea unui motor si am zis sa le scriu ) De vreo 6 ani, ma uit minim o data pe saptamana la articole/povesti s.a.m.d despre Harley Davidson, mai exact Sportster 883cmc (cred ca era si Dyna ) )Am citit si aici despre ele, niste topicuri super bine cladite! Nu ma atrag cele sportive.. nu sunt "vitezoman", as dori sa-mi implinesc acest vis strict pentru relaxare, calatorii lejere, etc. Sunetul acela al motorului inconfundabil ma face sa nu ma pot gandi la alt tip de motor, nu pot! Vazusem niste modele interesante intre 4500-6000E (cam asta ar fi bugetul la care inca lucrez , si intre 500-1000E echipamentul separat) Sunt mai mult ca sigur ca unii imi vor spune sa incep cu ceva mai mic, fiindca e firesc.. sunt deschis la sugestii cu motoare asemanatoare cu cel visat de mine. Nu am nici o experienta in ceea ce priveste motociclismul. Insa sunt super dornic, si asimilez rapid. As dori daca se poate, sa primesc niste sfaturi in privinta alegerii motorului, sfaturi de pilotaj, orice! Multumesc anticipat!
  5. Superb povestit, am intrat aici fiindca vreau sa incep scoala si vreau sa ma documentez inainte de a face orice miscare.. iar eu caut sa ma documentez doar de la experimentati deci la mai multe posturi!
  6. Un topic foarte util, keep it up! » Post actualizat in 07 Oct 2017 17:27 Buna seara! In cateva luni incep sa dau categoria A (nu detin alte categorii, doar A-ul ma atrage) Am 23 ani, 1.75 si 85kg. (am observat ca au importanta aceste detalii in alegerea unui motor si am zis sa le scriu ) De vreo 6 ani, ma uit minim o data pe saptamana la articole/povesti s.a.m.d despre Harley Davidson, mai exact Sportster 883cmc (cred ca era si Dyna ) )Am citit si aici despre ele, niste topicuri super bine cladite! Nu ma atrag cele sportive.. nu sunt "vitezoman", as dori sa-mi implinesc acest vis strict pentru relaxare, calatorii lejere, etc. Sunetul acela al motorului inconfundabil ma face sa nu ma pot gandi la alt tip de motor, nu pot! Vazusem niste modele interesante intre 4500-6000E (cam asta ar fi bugetul la care inca lucrez , si intre 500-1000E echipamentul separat) Nu am nici o experienta in ceea ce priveste motociclismul. Insa sunt super dornic, si asimilez rapid. As dori daca se poate, sa primesc niste sfaturi in privinta alegerii motorului, sfaturi de pilotaj, orice! Este prima mea postare aici, daca am scris ceva gresit sau am ratat topicul, imi cer iertare si rog sa se stearga postul. Multumesc anticipat!
×
×
  • Creează nouă...