Sari la conținut

alex69alex

Membru
  • Număr conținut

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Timisoara
  • Motocicleta
    Hornet PC36

Vizitatori Recenți Profil

307 citiri profil

alex69alex's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Anul asta am pus Motul 5100 si se comporta foarte bine. Schimba vitezele usor, pe liber la fel... De schimbat il schimb la fiecare inceput de sezon ca oricum nu depasesc km aia recomandati pentru schimb. Am facut 9000 km anul trecut asa ca.. Inainte am avut ulei Iphone in ea si tot bine a mers. Nu stiu exact modelul ca a fost schimbat la service si nu am fost atent. Cu Motul 7100 am inteles ca nu se intelege bine modelul asta de Hornet.
  2. Am eliminat topcaseul din schema... am dat o tura fara el si tot asa oschileaza ghidonul. Ma duc mai tarziu la service sa verifice rulmentii de la jug si ce se mai poate.
  3. Salut, Pai in primul rand relantiul parca l-am vazut la 1000... din cate stiu eu ar trebui sa fie pe la 1300. In rest poate o curatare si sincronizare de carburatoare daca nu a mai fost facuta demult. Mie dupa iarna asta imi statea la 1000 si imi cam murea in mers prin oras pana se incalzea mai bine. L-am dat la 1300 din nou si acum e ok. Dar nu experimentam pierderi de putere cum zici tu. Poate cineva cu mai multa experienta are mai multe idei. Chiar, stie cineva care ar fi motivul pentru care sa scada relantiul (fara a se umbla la reglaj..) ?
  4. Hmm.., la asta nu m-am gandit.. Da, am topcase. O sa incerc azi fara el sa vad ce se intampla. Eu am incercat pe la 60-70.. dar poate si mai sus tremura. Presiune pe cadru ar putea exercita suportul pentru topcase. In rest nu am nimic pus pe ea.
  5. Da, exact asa se intampla. Inainte aveam Mitas Sport Force si as tinde sa spun ca facea dar parca nu asa accentuat. Acum am pus Michelin Pilot Power si mi se pare ca e chiar mai accentuat tremuratul.
  6. Salutare! Un sfat din partea voastra... Daca imi tremura ghidonul pe la viteze ~60km/h (mai sus nu am incercat) ce sa verific mai intai. Mentionez ca anvelopele tocmai le-am schimbat si facea si inainte asa, rotile echilibrate..rulmentii la roata fata nu au joc sau altceva. Care ar fi urmatorul pas in verificare...? Alte cauze care pot cauza un astfel de comportament? Daca tin mainile pe ghidon nu simt sa tremure, deci nu ma forteaza.. insa imi e frica sa nu imi bage un voblaj la viteze mai mari si sa o patesc...
  7. Agresata poate se simte de la 10k in sus... Eu zic sa stai linistit... ca la 6k de ture nu are nimic. Daca stai asa pana in 6k e ok daca zici ca cel mai mare de pana acum a fost de 125. Hornetul de pe la 7-8k trezeste toti unicornii si isi ia zborul.
  8. Multumesc de info! Trebuie sa pun o aripa ca se murdareste si ea si eu
  9. Legat de becuri, si eu am cautat si din ce am gasit soclul este H11. Asta zice pe site la Osram si la Phillips cand selectezi modelul moto. » Post actualizat in 15 Mar 2018 12:07 Stiti pe cineva care are sau care face pentru hornet aripa pentru roata din spate cu tot cu aparatoare de lant? Imi trebuie pentru modelul 05-06. Pe net am mai gasit second dar pentru modelul pana in 04. Din ce stiu eu sunt cam la fel inafara de modificarea furcii si a bordului.
×
×
  • Creează nouă...