Sari la conținut

buflimondeo

EX+
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de buflimondeo

  1. a mai ramas vreo 2-3 km ,in rest asfaltat nou! MAI SUNT 2 zile si incepe distractia !
  2. STAI linistit...unul dintre cele mai vechi intalniri asta e , n-o sa pleci dezamagit! ASFALT USCAT!
  3. locatie: barajul zetea,situat linga odorhei (vreo20km),cazare in corturi,sau case de vacante in apropiere.program- www.daimlermc.ro Mesaj completat http://www.pensiuniharghitene.ro/
  4. PE 7-8-9 AUGUST INTRUNIRE LA ODORHEI(DAIMLER MC)! DISTRACTIE LA MAXIM! WWW.DAIMLERMC.RO
  5. da,da se tine pe 7-8-9 august si o sa fim acolo! distractie maxima!
  6. baiatu...mami... eu stiu ca aveti probleme cu limba noastra..dar atunci majoritatea de ce poate sa accepte asta si uni dintre voi(tu) nu prea..?! Eu zic ca cei care a venit ca sa distreze a avut posibilitate fara ca sa aiba probleme cu maghiarii... daca nu poti sa accepti asemenea lucruri te rog foarte frumos sa nu te mai chinui cu drumul pana aici...o sa vina ai tai...cu cei care ne distram fara probleme.. nu facem probleme din asta!!!! salut cu gandul poate la anu altfel te gandesti... si iti cer iertare daca am scris gresit....un ROMAN cu NATIONALITATE MAGHIARA!!!!!
  7. si noi o sa fim acolo cu siguranta...! sa avem un weekend placut....!
  8. buflimondeo

    Salut!

    VA SALUT ! Numele meu este Balint si sunt de la Odorheiu-Secuiesc, am innebunit dupa motociclete cand eram mic,si de la 16 ani am permis... am inceput cu un hoinar si am avut pana acum Kawa 750 zxr, Yamaha diversion600,honda cbr900rr din99 si cu asta am avut un accident! Bine ca traiesc! Acum am un Suzuki bandit 1200 din 97! cel mai tare dintre toti...mie asta ma placut! Imi pare bine ca vad si pe cv,hr in forum! ASFALT USCAT! SI MULTI KM PENTRU TOTI FARA PROBLEME!
×
×
  • Creează nouă...