Sari la conținut

Dramutop

Membru
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Dramutop

  1. Poate ajuta pe cineva: - carene (partea din fata si la codita necesita reparatii) - far, ceasuri, semnalizari fata, spate (cu tot suportul de sub sa), stop FUNCTIONALE - oglinzi - sa - portbagaj - maneta frana, ambreiaj - ghidoane cu mansoare - cablu accelerare B - capac rezervor si contact (suport rupt intr-o parte) - scarita stanga - contraaripa spate Se dau toate, la pachet, cu ridicare personala (nu se merita prin colet). Pret decent, in functie de cerere. » Post actualizat in 27 May 2018 17:54 » Post actualizat in 27 May 2018 17:56 Aproape gata. Am terminat cu taiatul si sudatul, vopsitul si montarea pieselor noi. Urmeaza distractia cu reconfigurarea cablurilor, o revizie tehnica si gata de drum.
  2. In afara de aspect, ghidoanele mai inalte si lungi cu 1 cm, nimic nu s-a schimbat. Pozitia pe sa este similara cu originalul, poate mai jos cu 2-3 cm. Arcurile alea sunt foarte dure, adica nu topai in sa ca pe cal. Ma astept la putin disconfort la drum lung deoarece buretul la saua noua este mai subtire. Cauciucurile raman cele actuale. » Post actualizat in 04 May 2018 06:13 Am cumparat, dar nu-mi prezinta incredere pentru utilizare in timp indelungat. Am primit cateva mesaje si astept sa vad cum se concretizeaza.
  3. Va salut! Am luat permisul pentru categoria A in noiembrie 2017 si prima mea motocicleta am "zis", sfatuit fiind, determinat de pretul de achizitie si de faptul ca imi doream ceva spre clasic, dar pe care sa invat, fiabil si ok la aspect si performanta, sa fie o Honda. S-a nimerit o CBR 600 f3, de 77kw (talon). Pret: 800E. A contat mult ca am luat-o din Bucuresti, nu am mers mult prin tara si nu am riscat sa consum gazul aiurea daca nu-mi placea. Momentan e in plin proces de transformare intr-un bobber. Toate piesele pe care le-am considerat necesare transformarii le-am luat de pe ebay, via China. Oglinzi, ghidoane, mansoane, leviere, aripa spate, semnalizari fata, spate, far, suport de numar, sa, bara cu semnalizari spate, suport de sa, capac rezervor si contact. Au costat cam 300$, net. Deocamdata par toate de calitate: saua e din piele, piesele din metal solid. Nu stiu cum se vor comporta la drum, dar incerc sa raman optimist. Prima problema identificata a fost cablul de accelerare de tragere rupt (se mai tinea intr-un fir din toata sufa). Aici am si o mica rugaminte, respectiv daca ma poate ajuta cineva cu aceasta piesa. Am cautat mai pe toate siteurile si nu am gasit. Ori nu sunt ori nu au pe stoc. Revin cu updateuri pe masura ce sunt notabile. Asfalt uscat! Am pus si doua poze cu starea initiala si ulterior, in plin proces de ciuntire
  4. Apreciez invitatiile si parerile! Nepretuite. Am uitat sa includ tourer-ul la preferinte. Am vazut si eu "piata" si stiu ca la 1000 E sunt doar prostii, rar cate un chopper reparabil, dar tourer am observat optiuni destule. Ideea e ca o duc prost cu cocoasa, nu-mi place sa stau aplecat pe ghidon, deci orice moto cu pozitia verticala a riderului este ok pentru mine. Exclus enduro, evident.
  5. In prima faza imi doresc o motocicleta pe care sa ma invat sa circul la drumuri lungi, potrivita pentru gabaritul meu, ridicol de ieftina (nu am buget deloc, daca asta ajuta cu ceva ; e un hobby in stadiul prenatal pe care incerc, in functie de experientele proprii ulterioare, sa-l dezvolt calitativ si financiar). Eventualele probleme tehnice specificie vreunui model nu ma deranjeaza pentru ca le consider un mediu bun de invatare, dar nici sa fie "apta" sa ma lase in drum cu una cu doua. Echipamentul il cumpar odata si bine, nici nu se face discutia altfel. Problema mea e cu ce sa incep, tinand cont de varsta (38), incepator total (abia la scoala m-am urcat prima data pe un motor), inaltime si greutate, placerea de a merge pe moto (plimbare, nu viteza, nu slalom, nu pe o roata, nu burn out, nu zgomoteca - m-am racorit destul la "tinerete"), buget (maxim 1000 de E), oferte (cum e mai ok, sa o aduc - cat ar costa aventura asta, sa o iau de aici, sa plec in Grecia in concediu cu avionul si sa ma intorc cu motorul etc.?). Primesc fel de fel de informatii si mi-e cam greu sa le procesez la adevarata lor valoare deocamdata, ca-s total afon, dar promit ca o sa ma straduiesc sa nu revin cu inrebari tampite daca am nelamuriri. Apreciez fiecare raspuns in parte, pentru ca de la ele plec in cercetare pe net. Eu sper ca din aproape in aproape sa imi fac o idee utila cu ajutorul vostru. » Post actualizat in 20 Sep 2017 09:08 Am dat toate datele in primul post, pentru ca tot am citit inainte sa scriu aici si am inteles care sunt informatiile necesare cand ceri astfel de sfaturi.
  6. Va salut! De 20 de ani am B-ul si m-am gandit ca e timpul si de un A, pentru concedii, plimbari prin tara, festivaluri, chiar si o naveta usoara. Scoala e in derulare, sala e luata. Am 1.80, 80 kg si nu-mi place viteza. Cum nu am prieteni motociclisti, nici nu cunosc grupuri de care sa ma lipesc, deci nu pot "calari" fel de fel de modele pana sa realizez ce mi se potriveste, am nevoie de experiente personale ale colegilor care bat drumurile patriei in ritm normal. Asadar, cam ce tip (cruiser, chopper etc.) si model de motocicleta s-ar potrivit unui "mos" incepator? Desi la masini am fost fidel (doar 3 personale in 20 de ani de condus), la moto nu m-as arunca din prima nici la bani, nici la aspect, nici la performante. Ceva cat se poate de ieftin (din tara sau afara?), amabila cu greselile, cat de cat fiabila daca e intretinuta corespunzator (de catre mine), usor revandabila. Multumesc anticipat pentru eventualele pareri avizate!
×
×
  • Creează nouă...