Jump to content

raresc12

Membru
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

About raresc12

 • Rank
  Nou venit pe forum!

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Carnet moto din
  9 mai 2018
 • Motocicleta
  Impuls 162
 • Numar Moto
  de Bucuresti
 1. Pentru a nu mai creea un topic nou as dori sa pun tot o întrebare legată de jambe. Dat fiind ca nu găsesc amortizorul in partea stânga pe internet as putea lua un amortizor pentru partea dreapta si sa pun Jamba de pe amortizorul asta pe amortizorul din partea stânga ?
 2. Da, doar s a dus pe o parte 1 metru maxim. Eu personal nu îmi dau seama sa fie îndoit. Mai mult m-am dus eu decât motorul ). Mecanicul doar a mers 5 minute si a zis ca este îndoită, dar as vrea sa mai merg o data sa se uite mai atent.. M-am interesat si cred ca cel mai bine ar fi sa desfacă furca sa fiu sigur. (Desigur ca pentru asta o sa l plătesc)
 3. Asa mi a zis mecanicul.. Căzătura nu a fost cine știe ce. Doar mi a fugit spatele la 30 de km/h când a plouat. Mulțumesc pentru videoclip, o sa l analizez cum trebuie.
 4. Am avut ghinionul sa cad cu motocicleta acum câteva zile si roata din fata nu mai este Paralela cu bordul. Este puțin spre dreapta, iar problema ar fi Jamba din stânga îndoită.
 5. Salutare ! Am fost cu motocicleta la service si am aflat ca trebuie sa schimb Jamba pe stânga. Nu mi a trecut atunci prin cap sa l întreb pe mecanic care sunt jambele de la furca si am căutat pe net dar tot nedumerit am rămas. Întrebarea mea este: Care sunt jambele unei motociclete ? Partea metalică a amortizoarelor de la furca ?
 6. Si toata lumea zicea ca noi, noua generatie suntem neseriosi ... Nu, nu sunt. Am facut acest topic deoarece nu am prieteni care sa detina motociclete, toti au masina. Am scris acest topic deoarece toata lumea imi zice ca este periculos in Bucuresti cu motocicleta. Nu toti avem prieteni rideri sau cunostinte in familie care sa-ti zica, sa-ti arate sau sa-ti dea sfaturi ... Daca sa fii pasager pe o motocicleta inseamna sa fii gay, asta e..Din pacate nu am permis.
 7. Salutare ! Daca cineva doreste sa faca o plimbare prin Bucuresti si este singur sau ar vrea sa mai fie cu cineva si are o casca in plus as dori sa particip si eu ca pasager, daca nu deranjez. As dori sa vad cum este cu motocicleta prin capitala .
 8. Multumesc mult pentru sfat ! Sunt curios sa vad ce zic mai multi motociclisti care au dat direct de A si dupa aceea de B. Sa-mi zica cum s-au adaptat traficului si cum s-au simtit cand au trecul de la motor la masina.
 9. Da, multa lume zice asta deoarece am 18 ani, sunt tanar, imi place viteza. M-am obisnuit deja ) Am vazut ca toata lumea imi recomanda B si cel mai probabil ca o sa le ascult sfatul, dar, pentru mine, motociclete sunt pasiunea mea.
 10. Multumesc pentru sfat ! Ma bucur ca am gasit pe cineva de varsta mea si care se afla in aceeasi situatie ca mine
×
×
 • Create New...