Sari la conținut

raresc12

Membru
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de raresc12

  1. Pentru a nu mai creea un topic nou as dori sa pun tot o întrebare legată de jambe. Dat fiind ca nu găsesc amortizorul in partea stânga pe internet as putea lua un amortizor pentru partea dreapta si sa pun Jamba de pe amortizorul asta pe amortizorul din partea stânga ?
  2. Da, doar s a dus pe o parte 1 metru maxim. Eu personal nu îmi dau seama sa fie îndoit. Mai mult m-am dus eu decât motorul ). Mecanicul doar a mers 5 minute si a zis ca este îndoită, dar as vrea sa mai merg o data sa se uite mai atent.. M-am interesat si cred ca cel mai bine ar fi sa desfacă furca sa fiu sigur. (Desigur ca pentru asta o sa l plătesc)
  3. Asa mi a zis mecanicul.. Căzătura nu a fost cine știe ce. Doar mi a fugit spatele la 30 de km/h când a plouat. Mulțumesc pentru videoclip, o sa l analizez cum trebuie.
  4. Am avut ghinionul sa cad cu motocicleta acum câteva zile si roata din fata nu mai este Paralela cu bordul. Este puțin spre dreapta, iar problema ar fi Jamba din stânga îndoită.
  5. Salutare ! Am fost cu motocicleta la service si am aflat ca trebuie sa schimb Jamba pe stânga. Nu mi a trecut atunci prin cap sa l întreb pe mecanic care sunt jambele de la furca si am căutat pe net dar tot nedumerit am rămas. Întrebarea mea este: Care sunt jambele unei motociclete ? Partea metalică a amortizoarelor de la furca ?
  6. Si toata lumea zicea ca noi, noua generatie suntem neseriosi ... Nu, nu sunt. Am facut acest topic deoarece nu am prieteni care sa detina motociclete, toti au masina. Am scris acest topic deoarece toata lumea imi zice ca este periculos in Bucuresti cu motocicleta. Nu toti avem prieteni rideri sau cunostinte in familie care sa-ti zica, sa-ti arate sau sa-ti dea sfaturi ... Daca sa fii pasager pe o motocicleta inseamna sa fii gay, asta e..Din pacate nu am permis.
  7. Salutare ! Daca cineva doreste sa faca o plimbare prin Bucuresti si este singur sau ar vrea sa mai fie cu cineva si are o casca in plus as dori sa particip si eu ca pasager, daca nu deranjez. As dori sa vad cum este cu motocicleta prin capitala .
  8. Mie mi se pare mai mult dark humor, dar fiecare interpreteaza cum doreste.
×
×
  • Creează nouă...