Sari la conținut

raresc12

Membru
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de raresc12

  1. Pentru a nu mai creea un topic nou as dori sa pun tot o întrebare legată de jambe.

    Dat fiind ca nu găsesc amortizorul in partea stânga pe internet as putea lua un amortizor pentru partea dreapta si sa pun Jamba de pe amortizorul asta pe amortizorul din partea stânga ?

  2. Da, doar s a dus pe o parte 1 metru maxim. Eu personal nu îmi dau seama sa fie îndoit. Mai mult m-am dus eu decât motorul :)). Mecanicul doar a mers 5 minute si a zis ca este îndoită, dar as vrea sa mai merg o data sa se uite mai atent.. M-am interesat si cred ca cel mai bine ar fi sa desfacă furca sa fiu sigur. (Desigur ca pentru asta o sa l plătesc)

  3. Salutare ! Am fost cu motocicleta la service si am aflat ca trebuie sa schimb Jamba pe stânga. Nu mi a trecut atunci prin cap sa l întreb pe mecanic care sunt jambele de la furca si am căutat pe net dar tot nedumerit am rămas.

    Întrebarea mea este: Care sunt jambele unei motociclete ? Partea metalică a amortizoarelor de la furca ?

  4. Si toata lumea zicea ca noi, noua generatie suntem neseriosi ...

     

    Zi daca esti ghei sa stie eventualul rider pe cine are la spate.

    Nu, nu sunt. Am facut acest topic deoarece nu am prieteni care sa detina motociclete, toti au masina. Am scris acest topic deoarece toata lumea imi zice ca este periculos in Bucuresti cu motocicleta. Nu toti avem prieteni rideri sau cunostinte in familie care sa-ti zica, sa-ti arate sau sa-ti dea sfaturi ...

     

    Daca sa fii pasager pe o motocicleta inseamna sa fii gay, asta e..Din pacate nu am permis.

×
×
  • Creează nouă...