Sari la conținut

cergutza

Membru
  • Număr conținut

    36
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Craiova
  • Carnet moto din
    2014
  • Motocicleta
    Honda Hornet PC36 '06
  • Numar Moto
    DJ18CRG

Vizitatori Recenți Profil

211 citiri profil

cergutza's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Multumesc! O sa trebuiască sa l schimb si eu ca are licareli.
  2. Nu am avut probleme ca nu l am schimbat eu si nici cel la care am lăsat moto nu a schimbat nici pinionul si nici discul spate... Decat foaia s a nimerit! Pentru foaie găsești specificații?
  3. Mda , nu stiu ce sa zic... O fi avut janta schimbată de pe pc36... Nu am fost atent. Dar iti zic ca s au nimerit... Ai dreptate. Eu am desfăcut moto si am schimbat foaia Și dupa am plecat , am lăsat pe altcineva sa schimbe restul ce se mai nimerea , am zis discul ca asa mi a zis ca a schimbat si discul spate. Verific daca a schimbat. Multumesc!
  4. Foaia si pinionul de la pc 41 se nimeresc la pc 36 , inclusiv discul spate , le am schimbat eu.Discurile fata nu le am schimbat ca erau făcute praf cele de pe pc41.
  5. Salut! Foaia si discurile F/S se nimeresc de la pc41 la pc36 din 2006 ?
  6. Ce m am apucat sa fac , sper sa iasa ok la sfarsit.
  7. Am bateria noua deci pica asta. 1. Becul se aprinde imediat cum intra in N. 2. Nu ii taie alimentare , ramane pornită. Functioneaza normal doar ca pâlpâie aiurea câteva sec dupa ce intra in N si daca misc încet pedala fără să bag in viteza , becul se mai stinge câteodată fara sa afecteze oprirea motoretei.
  8. După ce am fost pe circuit cu ea , am observat si eu ca dupa ce o scot pe N , becul pâlpâie putin ceea ce inainte nu făcea. În rest nu am probleme cu pornirea.
  9. Stie cineva ce cod de culoare are motorul propriu zis ?
  10. Salut. Imi fluctueaza luminile si am pe idle 13 si in accelerare oscileaza intre 13-13,7. Luminile fac asa de 1 an dar nu am avut probleme pana acum cu pornirea sau altceva. O sa desfac mufa de la rwleul de incarcare sa vad , poate e oxidat vreun contact pe acolo. Am mai auzit pe cineva ca a schimbat releul si tot asa ii facea, mai e ceva de verificat ? » Post actualizat in 04 Nov 2018 12:36 Am rezolvat. Am curatat mufele de la releul de incarcare si cel de pornire. Totul bine. Am constant 14 14,2 in 5k ture constant. Cum etansez si eu toba finala cu imtermediara ? Imi pufaie pe acolo...
  11. Vorbesc de soc cand e motorul rece , cand motorul e cald , socul iasa din discutie. Sa ma exprim mai bine: pe vreme calda , 30 grade , daca trag socul la maxim nu porneste! Porneste fara si dupa il pun 10sec si l iau. Nu a pornit niciodata cu socul tras indiferent de temperatura.
  12. Cu socul tras la maxim nu porneste nici cand e cald....cand era cald pornea la sfer si dupa trageam socul 10 sec si il luam, atat.
  13. De dimineata 8grade , fiind si prima dimineata asa racoroasa cand incerc sa plec cu ea , nu a vrut sa porneasca in nici un chip , bateria s a dus la cat am invartit. Dadea sa porneasca si se oprea. Seara am ajuns pe la 12 si a mers normal... Care sa fie problema ?
  14. 4. De ceva timp o pornesc prima data fara soc si fara acceleratie , porneste la sfert, imediat jocul il pun foarte putin,niciodata la maxim. Daca ii pun socul si pornesc , porneste si se opreste si dupa dupa cateva incercari abia reusesc sa o pornesc iar... asa ca prima metoda o folosesc cu succes de fiecare data.
×
×
  • Creează nouă...