Sari la conținut

cergutza

Membru
  • Număr conținut

    36
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de cergutza

  1. Multumesc! O sa trebuiască sa l schimb si eu ca are licareli.
  2. Nu am avut probleme ca nu l am schimbat eu si nici cel la care am lăsat moto nu a schimbat nici pinionul si nici discul spate... Decat foaia s a nimerit! Pentru foaie găsești specificații?
  3. Mda , nu stiu ce sa zic... O fi avut janta schimbată de pe pc36... Nu am fost atent. Dar iti zic ca s au nimerit... Ai dreptate. Eu am desfăcut moto si am schimbat foaia Și dupa am plecat , am lăsat pe altcineva sa schimbe restul ce se mai nimerea , am zis discul ca asa mi a zis ca a schimbat si discul spate. Verific daca a schimbat. Multumesc!
  4. Foaia si pinionul de la pc 41 se nimeresc la pc 36 , inclusiv discul spate , le am schimbat eu.Discurile fata nu le am schimbat ca erau făcute praf cele de pe pc41.
  5. Salut! Foaia si discurile F/S se nimeresc de la pc41 la pc36 din 2006 ?
  6. Ce m am apucat sa fac , sper sa iasa ok la sfarsit.
  7. Am bateria noua deci pica asta. 1. Becul se aprinde imediat cum intra in N. 2. Nu ii taie alimentare , ramane pornită. Functioneaza normal doar ca pâlpâie aiurea câteva sec dupa ce intra in N si daca misc încet pedala fără să bag in viteza , becul se mai stinge câteodată fara sa afecteze oprirea motoretei.
  8. După ce am fost pe circuit cu ea , am observat si eu ca dupa ce o scot pe N , becul pâlpâie putin ceea ce inainte nu făcea. În rest nu am probleme cu pornirea.
  9. Stie cineva ce cod de culoare are motorul propriu zis ?
  10. Salut. Imi fluctueaza luminile si am pe idle 13 si in accelerare oscileaza intre 13-13,7. Luminile fac asa de 1 an dar nu am avut probleme pana acum cu pornirea sau altceva. O sa desfac mufa de la rwleul de incarcare sa vad , poate e oxidat vreun contact pe acolo. Am mai auzit pe cineva ca a schimbat releul si tot asa ii facea, mai e ceva de verificat ? » Post actualizat in 04 Nov 2018 12:36 Am rezolvat. Am curatat mufele de la releul de incarcare si cel de pornire. Totul bine. Am constant 14 14,2 in 5k ture constant. Cum etansez si eu toba finala cu imtermediara ? Imi pufaie pe acolo...
  11. Vorbesc de soc cand e motorul rece , cand motorul e cald , socul iasa din discutie. Sa ma exprim mai bine: pe vreme calda , 30 grade , daca trag socul la maxim nu porneste! Porneste fara si dupa il pun 10sec si l iau. Nu a pornit niciodata cu socul tras indiferent de temperatura.
  12. Cu socul tras la maxim nu porneste nici cand e cald....cand era cald pornea la sfer si dupa trageam socul 10 sec si il luam, atat.
  13. De dimineata 8grade , fiind si prima dimineata asa racoroasa cand incerc sa plec cu ea , nu a vrut sa porneasca in nici un chip , bateria s a dus la cat am invartit. Dadea sa porneasca si se oprea. Seara am ajuns pe la 12 si a mers normal... Care sa fie problema ?
  14. 4. De ceva timp o pornesc prima data fara soc si fara acceleratie , porneste la sfert, imediat jocul il pun foarte putin,niciodata la maxim. Daca ii pun socul si pornesc , porneste si se opreste si dupa dupa cateva incercari abia reusesc sa o pornesc iar... asa ca prima metoda o folosesc cu succes de fiecare data.
  15. Sa zici daca e diferenta ca as vrea sa le schimb si eu cu unele mai bune ca astea ale ei mi se par cam oarbe...
  16. Eu inca le am pe ale ei... soclu 2xH11
  17. O sa ii bag 15W50 si o sa tin sub ovservatie sa vad. » Post actualizat in 17 Jul 2018 12:25 O sa i fac si un test de compresie sa vad ce si cum.
  18. I as schimba uleiul si as baga 15w50 7100. Are totusi o varsta si la ce temperatura are si uzura daca a fost forjata...
  19. Salutare, Am un hornet pc36 '06 si zic eu ca imi cam consuma ulei. In 4000km am completat cu 500ml. E mult , e ok ? Se merita sa desfac motorul sa schimb segmentii si simeringurile la supape ? Am o fobie cu motoarele desfacute ca nu o sa mai fie ca scoase din fabrica... Ulei motul 7100 10w40.
  20. Salutare. Stie cineva toate dimensiunile ghidonului stock pentru PC36 ? Sau un link catre un ghidon stock de aluminiu ? Multumesc.
  21. Gata. Ti am scris dimensiunile in poza lasata de tine. adriana_hornet dimensiuni.pdf
  22. Sa ajung acasa pe la 17:30 si masor eu.
  23. L am desfacut , ca am avut nevoie. In cazul asta sa inteleg ca trebuie sa iau altul.
  24. Am o cutie de lichid de frana bosch dar are 1 an , 1 an si ceva , mai e bun sau iau altul ?
×
×
  • Creează nouă...