Sari la conținut

Giugudelu

Membru
  • Număr conținut

    26
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Giugudelu

  1. Inteleg ce spui CazyRo. Mersi mult de raspunsuri .
  2. Mda el mi-a zis despre problema cu ambreiajul. Vina imi apartine pt ca am fost prea entuziasmat si nu m-am putut abtine,deoarece venea concediu si eu inca nu imi gasisem o motocicleta cu care sa mi fac de cap in concediu. )). M-a atentionat omul despre motocicleta dar nu l am ascultat.
  3. O sa specific si treaba asta mecanicului. mersi mult!
  4. Nu m-am spart cautand dar ce am gasit erau la set complet. si sincer nici nu am stiut ce sa caut exact ,care garnitura specific. Da , asta e un caz mai mult cred ca nu am spalat bine locul si poate ramasese si din urma. La ultima iesire am avut mai putin. mersi de sfat Am inteles. Multumesc pentru sfaturi o sa tin cont.Suruburile sunt cele care se vad afara,nu ? Am si manual pot verifica chiar eu strangerile ,CRED. Am inteles. O sa tin cont de sfaturile primite. Cred ca o sa o schimb pana la urma ,asta e. Mersi mult.
  5. O duc si la mecanic dar o sa-i zic si de treaba cu pasta sa vedem ce parere are. Poate scap de o plata de 4-5 milioane . Ca am gasit decat seturi de garnituri pentru motor .N-am gasit separat sau ceva.
  6. L-am trecut si pe asta pe lista. Multam
  7. Mersi frumos! o sa incerc si asa ceva
  8. De care pasta neagra? da-mi un link te rog
  9. Inteleg ce spui Mihai Pop dar la mine e clar ca e chiar de acolo de unde se vede .Cum a spus si mai sus colegul Superbec,scapa pe la garnitura dintre cele doua piese. Intrebarea mea ar fi daca este ceva normal dupa ce am mers pe caldura si turata sau viteze mici sa dea asa uleiul pe afara ? Mersi mult de raspunsuri
  10. Va rog putin ajutor : Dupa 3 ore de mers cu motorul o honda crf 250x imi apar aceste scurgeri.O spal iar apoi apar iar deci curge mai mereu dupa fiecare iesire. Imi puteti spune despre ce e vorba?E grav? https://imgur.com/a/IMPswpD https://imgur.com/a/lZByNYJ Urmatoarele sunt de la ultima iesire(2 ore): https://imgur.com/a/tv4tvss
  11. ) deci nu e bine. » Post actualizat in 24 Aug 2018 09:42 Va rog putin ajutor : Dupa 3 ore de mers cu motorul o honda crf 250x imi apar aceste scurgeri.O spal iar apoi apar iar deci curge mai mereu dupa fiecare iesire. Imi puteti spune despre ce e vorba?e grav? se pare ca am de bagat bani in acest motor https://imgur.com/a/IMPswpD https://imgur.com/a/lZByNYJ
  12. Dar daca merg cu ea asa,pot strica ceva mai mult la ea? Pana o fac.
  13. Salut din nou! mi-am luat o honda crf 250x 2005. Am o nelamurire. Cand sunt in viteza si desi am ambreiajul apasat,motocicleta da sa plece sau ii moare motorul daca pun frana. E din reglajul manetei sau poate fi ceva mai grav?
  14. Pai am crezut ca exc este de enduro. Eu asa stiam .
  15. Da am gasit pana la urma sa vina cineva cu mine care intradevar stie cu ce se mananca crossul. Asta pe care vreau sa o iau este din 2007 adusa din italia parca. Arata bine ca si aspect sper sa fie si buna. Mersi mult de sfat! » Post actualizat in 19 Jul 2018 03:36 Da am mai auzit un caz in care a bagat bani in motor dupa ce si l-a luat.Asa am sa fac. Mersi de sfat !
  16. Salut! In acest weekend doresc sa-mi iau si eu un ktm 250 exc 4t . Sunt novice in asa ceva si nu ma pricep din punct de vedere al mecanicii motocicletei ce si cum verific la motocicleta daca este ok (suspensii,bataie la motor, etc.) Imi puteti spune voi ce ati verifica si daca o pot face chiar eu ? Si din punct de vedere al actelor ce ar trebui sa aiba pentru a putea fi inmatriculata? Mersi!
  17. Cel mai bun raspuns,concret de ce si cum.Mersi mult , am zis ca e mai simplu dar se pare ca nu este ). O sa-mi iau un wr250 pana la urma. O zi buna!
  18. Nu te-am luat chiar deloc la misto. Ai inteles gresit.Poate nu m-am exprimat eu corect dar nicidecum nu te-am luat la misto.
  19. Asa este cum spui tu , nu are nici un rost sa mi iau enduro daca merg cu ea pe strada )). Uite de ex ca sa ajung la padurea,camp,etc unde vreau sa merg cu motorul e la cativa km de mine si trebuie sa merg cu ea pe strada si daca ies cu ea pe strada trebuie sa fie inmatriculata sa nu se ia politia de mine sau ceva.
  20. Am inteles ,deci nu i o idee buna. Multumesc pentru raspunsuri.
  21. Da cred ca ai dreptate nu ma pricep nici eu bine. yz250F este in 4t cu F la sfarsit . Colegii de mai sus au zis ca nu se pot inmatricula.Inca nu sunt lamurit.
  22. Inca nu detin un motocross dar vreau sa-mi iau. Deci motorul este problema in a o inmatricula? De exemplu intre o yamaha wr 250 si yz 250 4t motorul este diferit putin ?!
×
×
  • Creează nouă...