Sari la conținut

safjkade

Membru
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Otopeni
  • Carnet moto din
    2017
  • Motocicleta
    ‘91 Suzuki GS500 FiveStars

Informații profil

  • Motociclete detinute
    YZF R-125

safjkade's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. https://imgur.com/a/JhESQJB Cam astea sunt daunele. Azi merg la service sa aflu suma
  2. Multumesc de info. Soferul s-a oferit sa-mi plateasca el reparatiile daca asigurarea lui nu-mi ofera destul pentru ca nici el nu vrea sa se ajunga la judecata.
  3. Contactul a fost dupa ce am iesit din giratoriu. Nu am vrut sa facem amiabila, am ales varianta accidentului cu avarii. Mie politistul mi-a spus ca pot sa merg la spital oricand nu neaparat in ziua accidentului si ma gandeam sa folosesc asta ca sa pun presiune pe sofer sa imi achite reparatiile in caz ca nu o face de buna voie dupa ce mergem la notar.
  4. Buna seara, Acum doua zile pe data de 20 Aprilie am fost implicat intr-un accident dupa ce am intors sub podul de langa aeroportul henri coanda sa o iau spre bucuresti. Eu circulam pe banda a doua iar pe banda I se afla un autovehicul pe avarii care mergea foarte incet undeva la 20 km/h. Mi-am dat seama ca este ceva dubios si am vrut sa trec de el, moment in care el fiind pe avari si nesemnalizand a facut stanga brusc sub pod sa o ia spre aeeoport (este interzis sa faci stanga acolo, ai voie sa intri acolo doar daca iesi de la tiriac auto), am aplicat frana de urgenta dar n am putut evita contactul. Motocicleta mea ( yzf r125) a intrat in aripa spate a masinii iar eu am zburat peste ea cu capul in usa masinii. Soferul a oprit sub pod si a incercat sa se scoate victima zicand ca el voia sa ma lase sa trec ( ?!). Am sunat la 112 si a venit un echipaj de politie, au investigat bla bla echilotest, in fine, el a iesit vivnovat pentru ca nu s a asigurat si ca nu avea voie sa faca stanga. Am fost la sectie declaratii hartii etc. Acum vine partea interesanta. Sofer vinovat conducea o masina de la Black Cab in leasing si are asigurare la Tiriac Allianz. Din cate am inteles, tiriac ofera 10% din valoarea motocicletei noi. Nu stiu daca an-ul fabricatiei este un factor care influenteaza suma despagubirii dar in cel mai bun caz un yzf nou costa 5000€. Asta inseamna ca eu primesc 500€. Nu am ce sa fac cu ei pentru ca furca este indoita, roata ovalizata, iar pe partea stanga nu mai am nimic de la oglinda la scarita schimbator etc. Carenele trebuie schimbate toate. Am vorbit cu el si a zis ca luni mergem la notar sa declare ca este dispus sa plateasca reoaratiile daca asiguratorul nu imi ofera suma necesara acestora. Trebuie sa vina cineva sa faca o constatare apoi sa merg la un service pentru evaluare dar acum fiind smaeb toate reprezentantele sunt inchise. Mentionez ca ma doare glezna, dar din cate am inteles daca merg la spital nu o sa stau 90 de zile ceea ce inseamna ca nu se ajunge la penal ci la civil si sincer sa fiu nu vreau sa ma judec un an si sa stau pe bara cu buza umflata. Daca cineva are experienta in asta si imi poate da niste sfaturi as fi foarte recunoscator. O sa atasez poze cu mobra. Pot cere despagubiri si pentru echipament? Casca este distrusa pentru ca a preluat impactul cu usa. Nu aveam viteza mare, deoarece tocmai iesisem din giratoriu, cred ca undeva la 50 km/h. O seara faina va doresc si asfalt uscat.
  5. Salutare tuturor, Nu cred ca la vara cand fac 18 ani voi putea achizitiona o alta mobra + scoala pt A2 asa ca ma gandeam sa imi cumpar un kit de 180/200cc pentru yzf. Credeti ca performanetele vor creste cu mult sau doar o sa ii creasca consumul ) Acesta este kit-ul pe care ma taie capu' sa il cumpar : http://sxparts.com/shop/yzf-r125-r15-fz15-bbk/yamaha-yzf-r125-wr125-r15-big-bore-kit-200cc/ O iarna usoara va doresc!
  6. Salut, anul acesta m-am alaturat si eu grupului moto din otopeni ! Detin o yamaha yzf r125. Locuiesc in zona Odai - pe langa Ambasador.
×
×
  • Creează nouă...