Sari la conținut

kkennyy

Membru
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Brasov
  • Motocicleta
    KTM 1190 Adventure R

Vizitatori Recenți Profil

286 citiri profil

kkennyy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Hai ca m-ati facut curios si am reverificat kilometrajul, de fapt sunt cam 25.000. Din astia, multi pe autostrada, multi cu pasager, dar in general mers cuminte, sau ma rog, cat de cuminte se poate merge cu o mobra de 150 cai.
  2. Asta ar fi <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/vzatshFRsBo" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe> » Post actualizat in 13 May 2018 23:58 Aparent nu știu să pun link embedded către YouTube .. » Post actualizat in 14 May 2018 07:07 edit: Poate asa
  3. Pe track-ul meu merge și cu 4x4.Drumul e cum se vede în prima poză. Mai la vară chiar vreau să repet tura cu foresterul. » Post actualizat in 12 May 2018 15:59 Fost. Vremea putin cam capricioasa, pe sus era ceata si se punea pe ploaie. Din pacate nu am reusit sa ajungem pe varf pentru ca la 1 km de ultima curba inainte de varf drumul a fost acoperit de zapada, probabil in urma unei avalanse de primavara. Oricum, a fost o plimbare faina, zona aia e superba pe orice fel de vreme. Cateva poze: O sa fac si un filmulet, daca e cineva interesat, pot sa las si aici. » Post actualizat in 13 May 2018 05:29 edit
  4. Sunt variante, se poate ajunge și în Fundata, dar din câte știu nu merg pentru vaci mari ca mea... Eu am bătut zona cu bicicleta, e Ft fain, cu mobra însă nu m-aș aventura în afara acestui forestier.
  5. Salut, Asta e traseul, dus intors: http://www.movescount.com/moves/move40038509 Vedem maine ce-o fi cu zapada, cel putin pana in șa cred ca se poate urca fara probleme.
  6. Da, cunosc cam toate variantele de coborare si asta pe care si urcam acum e cam singura care merge in 2
  7. Salut, Intentionez sa fac maine o plimbare pana pe Varful Leaota, tura enduro-touring. Plecare din Brasov de dimineata, urcare pe munte din valea badenilor pe forestier, cu mici portiuni ceva mai delicate, drumul este in general foarte ok. Eu merg cu nevasta, pe un ktm 1190 adventure r. Daca doreste cineva sa ni se alature, este binevenit. de anul trecut: Zi faina, Cristi.
×
×
  • Creează nouă...