Sari la conținut

SOA

Membru
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

503 citiri profil

SOA's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. SOA

    DONATII

    Da-mi pls un PM cu datele de contact si le pun maine la fan curier cu plata transportului la destinatar. Uite si cateva poze mai detaliate. Sticla uneia pare lipita cu silicon. Eu le-am avut pe motor cand l-am cumparat. Iar exteriorul daca il lustruiesti putin cu autosol, iasa perfect!
  2. SOA

    DONATII

    Cu multa placere!
  3. SOA

    DONATII

    Da-mi un pm cu numele, adresa si nr de tel si il pun la fan curier maine sau marti. Transportul e cam 25 lei.
  4. SOA

    DONATII

    Salutare, Donez urmatoarele: 1. Kit curatare filtre aer K&N (recipiente cam la jumate) 2. Stop original Suzuki GS500 3. Semnalizari moto metalice 4. Oglinzi moto Valabil doar pt Timisoara de preferat.
  5. Donez kit curatare filtre aer sport K&N. Mai au cam jumatate din solutie in ele, insa stau in debara cam de 2 ani. Poate cineva are nevoie...
  6. Merci de recomandari! Voi incerca saptamana asta sa mai reglez cursa manetei, iar daca nu rezolv nimic, trecem un kit de ambreiaj pe lista cheltuielilor de luna viitoare
  7. Cursa libera are la maneta si pare mai mare de 10mm. Incerc sa o maresc, si daca nu, o sa iau in considerare placute de frictiune noi. Motorul are 60k km.
  8. Salutare! Fiind proaspat posesor de Suzuki Marauder VZ800, dupa schimbul de ulei am observar ca a inceput ambreiajul sa imi patineze. Situatia se agraveaza si parca patineaza mai tare cand e motorul ft cald. Mentionez ca am bagat in el Motul 7100 10W40, si motorul este folosit 90% in oras si doar vara. Credeti ca daca as schimba cu un 15w50 as putea observa o imbunatatire? De patinat, patineaza in toate treptele... Multumesc!
  9. SOA

    Indreptat jante moto

    Ai dreptate! Se intampla de multe ori sa alegi solutia cea mai "ieftina", dar care te va costa mai multi bani + neuronii scurtcircuitati ...Cam asa am cumparat eu motorul In alta ordine de idei, link-ul lasat de tine nu imi functioneaza, dar banuiesc ca este vorba de SIRIUS BONDARENCO de pe facebook. Merci!
  10. SOA

    Indreptat jante moto

    Super! Ma duc sapt viitoare sa il deranjez cu o intrebare, poate reuseste sa ma ajute. Merci fain!
  11. SOA

    Indreptat jante moto

    In Bucuresti am gasit si eu cateva contacte, dar eram curios in Timisoara daca se ocupa cineva de asa ceva. E mai rentabil sa iau alta janta sh decat sa o trimit la Bucuresti. Merci oricum de sugestii!
  12. SOA

    Indreptat jante moto

    Salutari! Imi puteti recomanda un atelier unde as putea indrepta o janta fata de VZ800? Janta are o bataie gen 8-ul de bicicleta. Merci fain!
×
×
  • Creează nouă...