Sari la conținut

ShyJoker

Membru
  • Număr conținut

    34
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Timisoara
  • Carnet moto din
    2018
  • Motocicleta
    Honda CB600F Hornet '06
  • Numar Moto
    TM11TFF

Vizitatori Recenți Profil

553 citiri profil

ShyJoker's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut. După sunetul pe care îl face ai furtunul de vacuum spart. Am pățit-o in vară. O să încerc să urc in clip să vezi că se aude identic cum se auzea al meu. In mers se încălzește mult mai greu și dă să moară. Revin când am puțin timp liber de la munci. https://photos.app.goo.gl/evfDwAYEM2GoFrCB6 Anunță-mă dacă nu poți vedea clipul, îl urc in altă parte. Furtunasul mic negru din dreapta furtunului verde care e de benzina. Ăla nu s-a copt și de înlocuit a durat nici 5 minute. Problem solved. Sper să fie și la tine așa simplu.
  2. Servus! Caut un garaj in zona Iulius Mall. Colegul bolog e si el interesat, deci suntem 2 deja. Bogdan - 0745 972 048
  3. O să încerc si varianta asta. Azi mi-a apărut prima problemă concreta, nu doar banuieli ca până acum. Am si o filmare dar nu cred ca are nimeni nevoie s-o vada ca să-și dea seama ce e. Deci, un mecanic bun in Timișoara?
  4. 1. Ma bucur ca nu sunt singurul, incepusem sa ma simt "special" 2. Nu e fin. Pur si simplu imi maseaza talpa piciorului si il simt si in restul partilor 3. Nu sunt timid, cel putin la semafor, daca esti in spatele meu, atunci cand bag in viteza cred ca arat ca si cum as porni un scuter la picior 4. M-am gandit la carburatoare. Nu stiu daca ma bag sezonul asta la ele decat daca incepe sa dea rateuri, o las pentru 2019. Mersi!
  5. Ciao baieti si fete! Proaspat posesor de Hornet '05, vreau sa va salut si sa va pun niste intrebari, ca sa stiu si eu cu ce am de-a face. Prima curiozitate: Nu se misca acul turometrului deloc, n-are nici o reactie, asa e de cand am luat-o la sfarsitul lui iulie. Pentru mine electrica si electronica e magie asa ca nu stiu si nici nu vreau sa ma bag. Un sfat? 2: E normal sa vibreze asa tare in ture (nu chiar) inalte? Ironic e ca nu-mi functioneaza turometrul si nu pot sa va spun o valoare de la care incep sa devina foarte sesizabile vibratiile, banuiesc doar ca e vorba de la vreo 5-6k de ture in sus. De exemplu, in treapta a sasea pe la 120-130 km/h deja incep scaritele, in special cea din stanga, sa ma gandile in talpa piciorului. Din nou, numarul de ture doar il banuiesc, poate bat campii. 3: Treptele 1 si 2 parca nu sunt asa precise. Schimb din neutru in 1, ma pun in miscare, eliberez complet ambreajul si dupa ce incep sa accelerez usor schimbatorul face un "clanc", ca si cum s-ar aseza ca lumea in pozitie, cam la fel e si la treapta 2. Deja cand urc in trepte, feelingul e mult mai finut. Se simte mai discret si la picior si nici sunete ciudate nu apar. 4: Cum e indicat sa-l pornesc? Eu ii trag socul la maxim, apas butonul si o ajut putin din acceleratie (altfel n-o ia din prima). Dupa vreo 10-15 secunde, de regula dupa ce apuc sa-mi iau manusile in maini, opresc socul de tot si totul e in regula. In felul asta nu mi-a facut niciodata probleme. Procedez gresit?
×
×
  • Creează nouă...