Jump to content

pescarul

Membru
 • Posts

  117
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Braila
 • Carnet moto din
  1989
 • Motocicleta
  hoinar, Minsk
 • Numar Moto
  BR 90 ...

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  mobra hoinar ,minsk

pescarul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 1. Daca nu trebuie nimanui, va lua drumul REMAT-ului. Multumesc pentru gazduire.
 2. MiniREMAT. » Post actualizat in 11 Jun 2018 08:04 Daca nu trebuie nimanui, va lua drumul REMAT-ului. Multumesc pentru gazduire.
 3. Daca face de trebuinta cuiva, mini mobra, pret 100 lei negociabil. Se poate ridica doar din Braila. Relatii la telefon 0746 580 671. Multumesc!
 4. Daca face de trebuinta cuiva, mini mobra, pret 100 lei negociabil. Se poate ridica doar din Braila. Relatii la telefon 0746 580 671. Multumesc!
 5. Un astfel de ansamblu fata mi-asi dori si eu. Roata spate este originala de Minsk?
 6. Probabil pretul a vrut sa fie in "lei".
 7. Am cumparat mai multe piese pentru Minsk. Am vrut sa montez acesti - http://www.piesedrujba.com/www-piesedrujba-ro/eshop/23-1-PIESE-MOTOCICLETE-MINSK/0/5/406-saboti-frana - saboti de frana.Surpriza insa, nu am putut sa-i folosesc. Sabotii din aluminiu sunt turnati cine stie unde. Nu se pot axa in platou. Asa ca am fost nevoit sa folosesc doar ferodourile pe care le-am monta pe saotii vechi. Dupa multa munca si 80 de lei cheltuiti m-am ales doar cu 4 buc de ferodou care sunt si ei de o calitate indoielnica si care sunt si mai grosi cu 1 mm.Asa ca am fost nevoit sa-i rectific dupa motaj pe platou. Celelalte piese nu le-am montat inca si mi-e groza sa nu se potriveasca si setul achizitionat-cilindru, piston, segmenti, bolt. Va spun toate aceste sa nu patiti si voi ca mine.A mai cumparat cineva de aici ceva? A avut probleme sau sunt eu ghinionist?
 8. pescarul

  Ij (izh)

  http://www.udcn.nl/archief/Pekar65.pdf Linkul acesta mi-a si mie de fost de ajutor.
 9. ,napolitana aproape praf,șasiul muuult mai cârpit decât mă așteptam,... Cadrul, din ce vad, este de Hoinar.
 10. Pentru motorul de Hoinar piesa din prima poza, cea cu arcul pe butuc, este cea care trebuie.Piesa care este montata fix pe blocul motor si de unde reglezi cursa pedalei, are in spate un stift, iar la montaj arcul subtire de pe butuc se armeaza(se strange) si se aseaza in asa fel incat stiftul din spate sa se pozitioneze intre bratele arcului selector armat. Nu stiu daca ai inteles dar ideea este ca in prima poza pozitia arcului nu este cea corecta. Acest arc trebuie sa stea fixat cu acel stift in spatele piesei baladoare (selectorul de viteze). La tine este liber. Asa cum sta arcul de revenire al pedalei (cel gros), asa trebuie sa stea si arcul mai subtire in spatele primului.
 11. Carcasa de plastic a reaparut pe stoc.
 12. Vreau sa schimb rulmentii ambielajului de la motor. Stiti ce marca de rulmenti ar fi mai buna?
 13. Astazi am primit coletul si surpriza: taxele postale platite de expeditor iar in colet, pe langa jacheta promisa, o pereche de pantaloni din piele.Ii mutumesc din suflet userului Dr_krl.
 14. Doresc eu jacheta. Spuneti cum sa procedez si multumesc anticipat.
 15. Va urez "Bine ati venit". Poate se mai anima si acest topic. Sa intelegem ca incepe reconditionarea?
×
×
 • Create New...