Sari la conținut

BETArda

Membru
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Motocicleta
    BETA RR 50 2007
  • Numar Moto
    TUN

Vizitatori Recenți Profil

227 citiri profil

BETArda's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. @un_aiurit )))) mda @megamotoreta pe apa, dar era fierbinte radiatorul semn ca mergea
  2. Da 2t castrol si este si rosu, dar este pentru motor "2 stroke engine oil designed for good all-round protection for 2T engines", hai ca nu eram nici asa prost sa iau de transmisie ) . Sa recapitulam : - eram cu motocicleta blana s-a oprit in mers - am dat la pedala, am impinso cu a 2a si tot nu o lua, m-am plimbat cu ea pe liber putin - dupa 45 minute a luat-o impinsa din a 2a dar nu statea la relanti si scotea FOARTE MULT FUM CU MIROS DE BENZINA, clar era miros de benzina nu ulei - am mers cu ea putin si tot nu statea la relanti, dupa 20 minute incepea sa stea si la relanti dar cand avea chef, cand nu avea chef dadea sa moara dar o acceleram putin si isi revenea - azi, dupa 100 km parcursi si aprox 220ml ulei pusi direct la 6l benzina, nu mai are nici o problema. Pareri? )
  3. Mersi mos bear. Inainte foloseam Mol Aral 2t, puneam 100ml la 6l benzina si nu am avut nici o problema. Acum mi am luat Castrol 2t si am pus 170ml poate si mai mult si uite ce s-a intamplat. Ar putea sa fie problema decand puneam prea putin ulei si sa se fi intamplat acum? Acum motorul merge fara probleme trage la fel ca inainte, dar clar nu o sa mai trag ca inainte de el, singura problema e ca cateodata nu sta la relanti si trebuie accelerat putin si isi revine.
  4. Este second hand nu este noua. Ulei am pus direct in benzina aprox 170ml la 6l benzina.
  5. Salut, de curand am achizitionat o Beta de 50cc in 2t. Astazi, am plecat din Militari si cand am ajuns in Baneasa brusc s-a oprit motorul, deodata, si s-a blocat roata din spate, pur si simplu a blocat lantul. I-am dat la pedala de vreo 30 40 ori si nu exagerez si nu a mers, am incercat sa-l pornesc impins nu a mers, l-am impins putin ca m-am gandit ca ajuta si degeaba. Dupa vreo 45 de minute a pornit impins, dar daca nu il turam murea, am mers incet cu el pana la Victoriei iar un baiat a spus ca a avut si el un motor in 2t si atunci cand tragi tare de el pistonul se dilata si nu mai porneste pana nu isi revine la dimensiunile normale. De la victoriei am mai mers 5 minute si am ajuns la munca si am putut sa o las la relanti, nu a mai murit. Asta sa fi fost problema? Aveti alte pareri?
×
×
  • Creează nouă...