Jump to content

kostas boda

Membru
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

About kostas boda

 • Rank
  Incepator

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ploiești
 • Carnet moto din
  1990
 • Motocicleta
  First bike Energic
 • Numar Moto
  PH 015
 • Club
  No club,no rules!!!

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Loncin Starlet, First bike Energic

Recent Profile Visitors

366 profile views
 1. Îmi pare rău că nu înțelegeți mesajul și îmi cer scuze pentru eventualele neplăceri provocate! Nu am de gând să pornesc polemici pe acest forum indiferent de subiect! Am înțeles mult prea repede că nu am ce căuta între băieții mari și răi! Rămân cu plimbările și părerile mele! Asfalt uscat!
 2. Personal mă dau pe un ....scuter, motoretă....o struțo-camila!!!! First bike Energic. O chinezărie asamblată in România! Credeți că a-ți putea să mergeți la drum cu mine în condițiile în care viteza mea de croazieră este max.80 km/h?! Am postat și în forumul scuterelor căutând parteneri de drum ...in zadar! Prefer să mă "dau" cand și cu ce pot decât să pierd timpul pe net! Asfalt uscat!
 3. Un loc ce ar fi putut arăta altfel cu ceva vopsea și un pic de muncă! Nu fac referire la organizatori (locul nu le aparține)!!! Pentru cei ce au făcut să iasă bine am numai cuvinte de laudă!!! Bravo și Respect!!! Atmosfera a fost ok, concursuri, mâncare și băutură bună.... "cireașa pe colivă" a fost omleta mâncată duminică dimineață!!!Nu mă așteptam să găsesc așa ceva acolo!!! Bravo! Mi-a mers la casa sufletului!!!! Numai omleta aia ar fi un motiv să revin!!!! Să ne vedem sănătoși!!! Asfalt uscat!!!!
 4. Loc super,oameni frumoși,organizare de nota 10 cu + !!! Mulțumim organizatorilor și cerem scuze că am plecat fără să gustăm ciorba lor.... aveam de făcut drum lung către casă și am stat prea mult la focul de tabără...super atmosferă!!! Felicitări chitaristului!!!! Să ne vedem sănătoși! Asfalt uscat!
 5. Am fost si ne-a plăcut enorm!!! Multumim organizatorilor! Oameni frumoși si câteva ore din viața noastră petrecute într -o atmosferă plăcută, destinsa si decenta! !! Jos pălăria! !! Mulțumim de asemenea Domnilor membrii Getii RC pentru suport si sprijin (chiar si numai fizic si moral) acordat nouă fără să cerem ....rămasi in pană cu o Jawa 350+atas la numai 3 km de tabără ! Jos pălăria si pentru dumneavoastră Domnilor ! Si respect ! Suntem "cuplul" venit de la Ploiești, o Jawa 350 cu atas (fost proprietar Nea Liche!) Si o mai tânără comunistă First Bike Energic. Facem planuri p
 6. Respect Veteranilor! Jos pălăria!
 7. Intr-adevăr minunat! Mulțumim D-l Nicon pentru foto! Rog un admin sau moderator să mute aici postarea mea din secțiunea "Evenimente, excursii" cu titlul "Am fost la Hales".....aici este locul ei! Multumesc anticipat! Asfalt uscat! Si ne vedem la Cheile Dobrogei după care Balta Albă! !!
 8. Am fost si ne-a plăcut enorm!!! Multumim organizatorilor! Oameni frumoși si câteva ore din viața noastră petrecute într -o atmosferă plăcută, destinsa si decenta! !! Jos pălăria! !! Mulțumim de asemenea Domnilor membrii Getii RC pentru suport si sprijin (chiar si numai fizic si moral) acordat nouă fără să cerem ....rămasi in pană cu o Jawa 350+atas la numai 3 km de tabără ! Jos pălăria si pentru dumneavoastră Domnilor ! Si respect ! Suntem "cuplul" venit de la Ploiești, o Jawa 350 cu atas (fost proprietar Nea Liche!) Si o mai tânără comunistă First Bike Energic. Facem planuri pentru
 9. Bună seara, Se organizează întrunirea de atashe si comuniste la Hales -Buzău? ! Să nu car degeaba cortul si alte acareturi!!! De mers o să merg sigur...dar puțin bagaj in minus ar fi minunat. ...in cazul in care nu are loc evenimentul! Vin cu un scuter (o struțo -cămilă ) chinezesc -comunistă. ..deci ...mă încadrez în tematică! Iau cortul sau nu?!
 10. Încearcă la Romulus...are service si magazin vizavi de stația Petrom iesirea spre Bucov. Nu stiu daca are combinezoane...însă am văzut la el o mulțime de geci si pantaloni. Baftă si asfalt uscat!
 11. Nu se aude turat. ...merge la fel....acelasi relanti. ...repriza este mai vioaie pe caniculă! Uleiul este Bel-Ray EXL 10w40....lanț uns cu Silkolene Titanium Dry Lume. Nu am umblat la carburator. ..încă! Mâine sunt la întrunirea de la Margineni (Roata de Foc) asa ca ....puteți să faceți studiu de caz live! Sau să bem o bere liniștiți!
×
×
 • Create New...