Sari la conținut

TheBigJoe

Membru
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de TheBigJoe

  1. TheBigJoe

    Ajutor&asistenta moto!

    Salut,am si eu o mica/mare problema!Am un R6 din 2002 care de la o vreme se opreste din mers,porneste se incalzeste iar dupa 20-30 de km se opreste in mers,daca il las cateva minute porneste din nou.Sa fie oare CDI-ul,bobina de inductie???Precizez ca mecanic functioneaza perfect pana se opreste.
  2. TheBigJoe

    Sfat...

    Va multumesc.Initial mi-am indreptat privirea spre Hornet limitat dar am vazut ca parerile sunt impartite:unii spun ca ar fi legal,atii ca nu ar fi legal.Momentan nu stiu ce sa cred am avut ocazia sa fac o tura cu un Hornet si mi-a placut destul de mult.Alte variante care le-am luat in considerare sunt gs500,xtx660,banditul si er6 (ultimele 2 limitate).
  3. TheBigJoe

    Sfat...

    Hello! Stiu ca mai exista topicuri pe aceasta tema,dar as dori un sfat realist!Tocmai ce mi-am luat permis cat A2 si sunt in cautarea unei motociclete si nu ma pot decide,de aceea apelez la oameni mai experimentati decat mine.M-ar ajuta niste modele,poate si niste comercianti(importatori) seriosi din zona,orice ce mi-ar putea fi de folos!Motocicleta va fi folosita pentru drumuri prin oras si ocazional naveta medie,cel mai important pentru mine este aspectul si sunetul(posibile variante limitate).Bugetul de care dispun este pana in 3000 de euro. Va multumesc anticipat,si va doresc o zi frumoasa!
×
×
  • Creează nouă...