Sari la conținut

catalin18

Membru
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de catalin18

  1. 17 hours ago, leopold said:

    @Silver Arrow Astazi ti-am urmat sfatul si am mers cu traficul. Scorul e cam asa: de dimineata, pe soseaua Pipera, in fata la Toyota, la 2-3 m in fata mea un SUV a facut dreapta intrand la reprezentanta de pe banda 2, aproape prin mine. La intoarcere, pe Lascar Catargiu, cam in fata la sectia 1, o masina trece de pe 2 pe 1, tot in mine. La giratoriul OMV Pipera, un truck cu remorca si sofer vorbind la telefon iese de pe banda 2 din giratoriu, din nou prin mine. In toate 3 situatiile mergeam cu traficul, in toate trei masina a facut manevra fara sa se asigure, in cazul 1 si 3 SIGUR n-au semnalizat, in cazul 2 nu stiu, ca era paralel cu mine. 

    Am mai fost depasit mai aproape decat imi place mie prin stanga si dreapta, insa astea nu le pun la socoteala.

     

    Invatatura (din nou,  pentru mine): cred ca mersul cu traficul implica condus oarecum diferit fata de al meu. Nu cred c-am avut pur si simplu ghinion, probabil ca am mers altfel decat sunt obisnuit si am fost atent unde obisnuiesc sa fiu atent. Insa SUV-ul care mi-a taiat fata a fost cred cea mai de spaima chestie de care-mi aduc aminte. Asfalt rece, am pierdut fata, noroc ca la viteza mica si pusesem picioarele jos. Omul si-a cerut scuze, a zis ca e intrarea ingusta si nu putea intra de pe 1, era cu ochii in retrovizoare sa vada daca nu vine masina, dar motocicleta cu far aprins  si cu mine cu casca alba n-a vazut-o.  In situatia 1 si 2 n-as fi fost niciodata cu modul in care merg de obicei, in 3 m-ar fi incurcat cam la fel. 

    Invatatura mea e ca elementul vital e paranoia in trafic, nu mersul in ritm cu traficul. Si ca, pentru mine, e mai dificil sa ghicesc ce se intampla in lateralele mele decat in fata sau spate.

    @leopold, e ceva cu stilul tau de condus, din relatarile tale observ ca parcurgem cam acelasi drum insa nu-mi amintesc sa fi avut atatea peripetii intr-o singura zi.

    Multa bafta!

  2. Nu inteleg care-i treaba pe aici cu atata hatereala..

    Omul era interesat de un alt om ce a avut accident de putin timp si isi dorea sa afle daca cumva acel om are nevoie de ajutor in vreun fel sau altul.

     

    Coa3, boss... sau cum vreti sa va numesc, lasati naibii hatereala asta de doi bani, haideti sa fim motociclisti si oameni totodata!

     

    In fine.. cum zicea fraierul ala de Mircea Badea: traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul. ;)

    N-ar strica mai multi cu atitudine ca a ta pe forum.

×
×
  • Creează nouă...