Sari la conținut

Razvan Nastase

Membru
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Motocicleta
    Am
  • Numar Moto
    -
  • Club
    -

Informații profil

  • Motociclete detinute
    -

Vizitatori Recenți Profil

138 citiri profil

Razvan Nastase's Achievements

  1. Salut. Acum doi ani am cumparat o Yahama XT125R 2005 cu toate actele (factura de la yamaha etc) dar neiamatriculata si fara carte de identitate. Anul trecut am fost la RAR sa ii fac cartea si a trecut testele i-a facut poze la serie de sasiu tot ce tine de bord si asa si mi s-a zis sa ma duc in camera de asteptare ca mai are de facut testul de noxe. Am zis bine am asteptat vreo ora si jumatate pentru acest test dupa care mi se spune ca e totul bine dar ii trebuie confirmare din partea de la Protectia Mediului din Bucuresti. M-am dus acasa si dupa doua zile primesc un apel in care mi se afirma faptul ca motocicleta este prea veche pentru a fi inamtriculata. Ce as putea sa fac pe langa a vinde motocicleta ? Sa ma duc sa mai incerc o data sau sa ma duc la alta unitate RAR ? Motocicleta era strict pentru a ma da pe camp dar daca tot am luat permisul am zis sa o inmatriculez sa ma pot plimba cu ea si prin oras.
  2. Dap continuitatea mufei. Apropo, multumesc tuturor pentru pareri si ajutor.
  3. Am inteles, multumesc frumos. Am sa rezolv problema cu furca si carburatorul cat de curand. Senzorul arata cam asa, iar pe net cautand cel putin pentru modelul meu n-am gasit absolut nimic. Mersi din nou.
  4. Salut! Sunt incepator si de un an imi doream sa achizitionez o motocicleta. Acum cateva luni am cumparat o Yamaha XT125R. Cand am fost sa o vad am pornit-o si am observat ca in bord nu imi aparea nimic, fostul proprietar afirmandu-mi ca aceasta problema era din cauza ca nu avea baterie. Cand am auzit asta in mintea mea era ca bateria era descarcata si ca as putea sa o incarc cand ajung acasa. Am cumparat motocicleta am adus-o acasa si am observat ca bateria de fapt nu era deloc. Ma rog, am cumparat baterie am pus-o si am dat sa o pornesc sa vad ce se intampla. De data aceasta meniul de bord mi-a aparut insa cand am inceput sa o misc nu imi arata cati km/h am (sta constant la 0). De vina tind sa cred ca este senzorul/cablul de viteza (am masurat cu un voltmetru auto continuitatea pe acea mufa cu motorul oprit si nu afisa nimic) si il caut de cand am descoperit aceasta problema pe internet si nu gasesc nimic. Ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi unde as gasi acest senzor/cablu pentru modelul meu de motor ? Totodata, partea stanga a furcii lasa un fel de lichid,reziduu si nu stiu nimic despre acesta fiind neexperimentat. Ma gandeam ca poate fi furca indoita. Exista oare alta cauza ? In plus, este anormal ca motorul sa stea cu socul oprit la 3000 de turatii ? Am mai cautat detalii si cica ar trebui sa stea in jur la 1500. O parere in plus ar fi de mare ajutor. Multumesc!
×
×
  • Creează nouă...