Sari la conținut

MotanuincaltatAZX

Membru
  • Număr conținut

    114
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de MotanuincaltatAZX

  1. Io n-am frica! Cand am zis ca le dau sa zaca le dau! Nu ma ascund! P.S Stiti ce se spune despre astia cu nasu mare, da?
  2. Pai da dar probabil s-ar trezi si cu permisul suspendat. Daca tot facem sa facem..
  3. EPIC! https://www.youtube.com/watch?v=-xXqxAIx6hA
  4. Din fata mea se dau toti! Pisici, caini, taximetrisiti burtosi, TIR-uri, coloane oficiale! Ca stie ca-i cac pe toti!
  5. Cat o mobra SH! O urci sus in apartament p-asta! To work and back like a B0$$!
  6. Sure! Ne vedem Geaca cu accente fosforescente voiam sa iau si eu. Cel mai vizibil: alb din cap pana jn picioare cu accente fosforescente!
  7. Acum stiti cum e? Cu dus si intors! Astazi am fost la Brasov. Cand m-am intors m-am intalnit cu un coleg. Avea un BMW deci clar era cocalar! Mergea super linistit...nu tura motorul. La fel am facut si eu. Foarte, foarte linistit. Unii s-au dat la o parte..altii nu. M-am mai intalnit cu un coleg pentru ca a trebuit sa-mi iau manusi NOI!!!!! Manusile mele au facut ventilatie la degete! Nu recomand marca OXFORD! Si el avea BMW..clar cocalar.. El era de parere ca trebuie sa faci orice ca sa fii auzit. Daca trebuie sa turezi si sa deranjezi lumea..ca sa fii in siguranta..fa-o! Am observat ca daca esti mai agresiv in trafic..recte turezi putin motorul ca sa ti se faca loc..macar sa te auda...ti se face loc mai des. Si nici nu pleaca in acelasi timp cu tine de la semafor. Ca ne place, ca nu..trebuie sa recunoastem..nesimtirea si agresivitatea au intotdeauna de castigat inaintea bunului simt. Eu inca sunt in formare ca si rider..sa vedem ce si cum... Daca ma formez cum m-am format si la B..atunci voi fi cocalarul cu BMW care sta linistit intre masini pana i se face loc..daca i se face. Doar ca fara BMW... Nu-mi iau asa ceva.. Am auzit ca se strica la fiecare suta de metri..
  8. o sa-i propun! » Post actualizat in 02 Jul 2018 09:09
  9. Gata! Cand iau banii te scot la o cafea! Mergem ca fetele si vorbim despre creme, peeling si gomaj! ✌
  10. Adica vrei sa spui ca n-am chemare? Chiar credeam ca ai zis ceva pozitiv si incurajator.. Aparent sunt naiv.. P.S Eu n-as pune ulei de masline. Depinde de ten, totusi... Stii ce zic?
  11. MIAU! » Post actualizat in 01 Jul 2018 20:11 Legal stuff! Nu e contraventie ca e cu bariera. P.S Te rog...ce e ala un "autloi"? Prea multi termeni noi..DEX-ul nu ma ajuta!
  12. Glumiti da. Dar e atat de fun si linistitor pe mobra. Problemele abia acum incep sa apara! Am prins incredere, stiu cat de cat sa controlez mobra, imi place sa fac accelerari scurte, asta cred ca e cea mai periculoasa perioada, nu doar pentru mine, pentru toti. Cand prinzi putina incredere si crezi ca ai prins spilu’ Tot imi repet cand ma intalnesc cu alti motociclisti.. nu da gaz..nu da gaz.. nu te lua dupa ei.. stai calm .. stai calm.. Astazi pe dn1 am reusit! Usurel batraneste cu maxim 90 pe prima banda..cruising.. Cand m-am intors in Bucuresti erau niste politisti la Casa presei cred. Mi-a spus un coleg ca opresc toti motociclistii. Am dat vreo 5 ture pe acolo sa ma opreasca si pe mine! Nu au vrut neam! Poate data viitoare cand nu voi avea actele la mine! Later edit.. a fost super mishto astazi! Bani nu mai am ca i-am bagat pe toti in mobra si echipament! Astept salariul de vineri! Mai aveam 50 lei cu care am bagat benzina..a trebuit sa intru la pusculitza (economiile mele de 1 leu). Totusi a fost super! Singura mea grija a fost daca sa-mi iau pe mine geaca de piele sau de textil! Held sau Alpinestars! Am fost cu piele! Nu a fost racoare, nu a fost cald! What a good day to ride! ✌ Ultimii bani i-am cheltuit acum pe o Silva Neagra! La fel! For..the..win!! Daca fac socoteala cat am dat pe mobra, service, echopamente, benzina... ma infior!! Dar momentan merita! Acum stau in parculetzul din fata blocului si-mi beau berea! Pff.. this is the life!
  13. E si asta un fel de log..deci teoretic nu e spam si nici off-topic..
  14. Nici el nu e de acord cu turatul in trafic.. Poate fac gresit..ce sa zic.. Alta abordare mai non-deranjanta exista?
  15. Posibil. Din cate stiu eu, daca ti-a deschis usa in fata, e de VINA! Oricare ar fi circumstanta! Masina..trotineta...pieton. Eu spun cum prefer..prefer sa aud pe cineva decat sa stiu ca nu e acolo. (cand sunt cu masina). Probabil preferinta de-a mea. » Post actualizat in 30 Jun 2018 18:45 Absolut..tot lane splitting se numeste. Voiam sa subliniez faptul ca nu o fac cu 50 km/h. Merg incet. Lane splitting per se, nu fac. Mi se pare mult prea periculos! Daca la semafor unu' nu te vede si-ti face stanga dreapta in fata, deschide usa etc dai jos mobra, la 10 km/h. Lane splitting, la viteze mari, (50-60 km/h) daca faci, si-ti face unul stanga-dreapta (se mai intampla..se mai uita in telefon..mai un mesaj pe whatsup etc), ajungi sub rotile dubitei din spate. Ma poti contrazice.. Depasire de coloana..am facut si asta. A fost un accident (tir rasturnat) intre Valcea si Pitesti. Spre rusinea mea, am cam depasit coloana kilometrica. Cu mare grija si foarte incet. Nu venea trafic din fata. Nu stiu daca cineva de aici ar fi procedat diferit..totusi.
  16. Lane splitting nu fac! Trec printre masinile parcate la semafor..cu 5-10 km la ora! Da..nu ca turbatul! Pas Pas..usurel..batraneste! Si am grija sa nu lovesc oglinzile! Daca vad ca nu am loc stau. Ca sunt unii batuti in cap care nu s-ar da neam!
  17. Tanti era foarte butt-hurt ca a fost depasita. Daca as fi fost eu as fi mirosit cretina de la o posta. La cum merge pe strada. Eu probabil ca as fi lasat t..a sa-si faca damblaua si nu as fi depasit in situatia data. Daca totusi as fi depasit, treceam printre masinile parcate si cele oprite, macar cateva masini, doar sa nu o mai am spate. Nu stateam la injuraturi cu ea. Hey..dar trebuie si colegul sa-si faca views la video, nu?
  18. Nu turez motorul sa mi se faca loc! Turez putin motorul cand am loc..ca sa ma auda ca vin, pentru a nu-mi deschide usa in fata! Acum..daca cineva imi dechide usa in fata, teoretic e vina lor! Deoarece eu efectuez o depasire. Aparent chiar daca e coloana e legal, atata timp cat eu nu intru pe sensul opus de circulatie. Mobra mea e mai silentioasa decat un scuter. Accent pe putin. La asta ma refer cu turat motorul. Nici eu nu sunt atent de fiecare data cand deschid usa, mai ales pe dreapta. Spre rusinea mea se intampla sa deschid usa si sa nu ma uit dupa biciclisti, scuteristi etc. Cam cum ar fi sa am loc, sa ambalez motorul, sa ma vezi ca vin, si sa-mi faci staga sau dreapta in fata? Noroc ca de obicei ma gandesc si la asta...si momentan (sper sa nu fac altfel mai tarziu) merg destul de incet printre masinile stationate.
×
×
  • Creează nouă...