Sari la conținut

MotanuincaltatAZX

Membru
  • Număr conținut

    114
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

602 citiri profil

MotanuincaltatAZX's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Io n-am frica! Cand am zis ca le dau sa zaca le dau! Nu ma ascund! P.S Stiti ce se spune despre astia cu nasu mare, da?
  2. Pai da dar probabil s-ar trezi si cu permisul suspendat. Daca tot facem sa facem..
  3. EPIC! https://www.youtube.com/watch?v=-xXqxAIx6hA
  4. Din fata mea se dau toti! Pisici, caini, taximetrisiti burtosi, TIR-uri, coloane oficiale! Ca stie ca-i cac pe toti!
  5. Cat o mobra SH! O urci sus in apartament p-asta! To work and back like a B0$$!
  6. Sure! Ne vedem Geaca cu accente fosforescente voiam sa iau si eu. Cel mai vizibil: alb din cap pana jn picioare cu accente fosforescente!
  7. Acum stiti cum e? Cu dus si intors! Astazi am fost la Brasov. Cand m-am intors m-am intalnit cu un coleg. Avea un BMW deci clar era cocalar! Mergea super linistit...nu tura motorul. La fel am facut si eu. Foarte, foarte linistit. Unii s-au dat la o parte..altii nu. M-am mai intalnit cu un coleg pentru ca a trebuit sa-mi iau manusi NOI!!!!! Manusile mele au facut ventilatie la degete! Nu recomand marca OXFORD! Si el avea BMW..clar cocalar.. El era de parere ca trebuie sa faci orice ca sa fii auzit. Daca trebuie sa turezi si sa deranjezi lumea..ca sa fii in siguranta..fa-o! Am observat ca daca esti mai agresiv in trafic..recte turezi putin motorul ca sa ti se faca loc..macar sa te auda...ti se face loc mai des. Si nici nu pleaca in acelasi timp cu tine de la semafor. Ca ne place, ca nu..trebuie sa recunoastem..nesimtirea si agresivitatea au intotdeauna de castigat inaintea bunului simt. Eu inca sunt in formare ca si rider..sa vedem ce si cum... Daca ma formez cum m-am format si la B..atunci voi fi cocalarul cu BMW care sta linistit intre masini pana i se face loc..daca i se face. Doar ca fara BMW... Nu-mi iau asa ceva.. Am auzit ca se strica la fiecare suta de metri..
  8. o sa-i propun! » Post actualizat in 02 Jul 2018 09:09
  9. Gata! Cand iau banii te scot la o cafea! Mergem ca fetele si vorbim despre creme, peeling si gomaj! ✌
×
×
  • Creează nouă...