Sari la conținut

vladmariandr

Membru
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de vladmariandr

  1. Salut. Daca mai ești interesat de roată față am eu una. Poți să îmi scrii la onescuvlad@gmail.com Salutare. Are cineva de vânzare carene de RSE și parbriz? Aștept un mesaj daca exista. Toate bune! Salutare. Exista printre voi persoane care detin carene de Dr RSE si vor sa le vanda?
  2. Salut. Am eu o sa dar este joasa. Scrie-mi un email și îți pot trimite niste poze daca vrei. onescuvlad@gmail.com
  3. Salutare tuturor. Am o intrebaretehnica si sunt curios daca cineva a facut aceasta modificare. Vreau sa pun pe un DR 650 RSE o furca de SE. Stiti daca se potriveste de la un model la altul? Nu gasesc nicaieri detalii despre grosimea axului ce se prinde de cadru si nici detalii despre potrivirea etrierului. Multumesc anticipat.
  4. Salutare. Are cineva un manual de reparatii pt Piaggio hexagon lx 125 2t? Mulțumesc anticipat !
  5. Salut. Am avut aceeasi problema cu DR din 96. Am desfacut motorul si am tensionat lantul de distributie. Din pacate am strans cam tare si era si blocat putin surubul si l-am rupt. Acum este tensionat, nu mai am zgomotul respectiv dar cred ca sezonul urmator ar trebui sa schimb distributia. Daca vrei sa vorbim mai detaliat ne putem intalni. Cred ca esti din iasi (stiind povestea motorului tau de la Mihai).
  6. Salutare tuturor. Stie cineva de ce motorul SP43B este si cu 34kw si cu 25kw. Eu posed cel de 25kw si asi vrea sa stiu daca are vreo limitare mecanica sau sunt 2 motoare diferite, cu puteri diferite. Multam!
×
×
  • Creează nouă...