Sari la conținut

serghei47

Membru
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de serghei47

  1. Nu-i bai.Si eu am omis ceva detalii si s-a inteles aiurea.Noi sa fim sanatosi.Mai sap prin cartier ,poatea aflu ceva de baiat.Nu stiu nici la ce spital a fost dus.
  2. Eram in masina ..in fata lui...priveam in oglinda retrovizoare.Il urmaream in oglinda de 2-3 statii de tramvai pentru ca imi placea cum merge. Multumit ?! Era deajuns o intrebare ...dar ai preferat inca o data sa spulberi orice indoiala.
  3. Multumesc Aham, am vazut accidentul cu ochii mei..eram in fata lui la 40-50 m.Zona nu permite sa tragi de gaz,si baiatul mergea frumos.In dreptul statiei de autobuz cred ca si-a mutat o secunda privirea de la drum si s-a intamplat evenimentul.La viteza lui putea opri in siguranta dar nu a fost sa fie.Masina a iesit din ,,parcare" uimitor de repede,incerca sa prinda fereastra de pe sensul opus. Baiatul a fost in stare de ,,leguma" ...as putea zice,avea ochii deschisi,isi pierdea cunostinta foarte des, si dupa aprox 10 minute a inceput sa se miste.Isi ridica mana stanga (cu articulatia palmei smulsa )si misca piciorul stang.Probabil incepea sa simta durerile.Am stat langa el cu inca un baiat care a reusit sa-i desfaca curelusa de la casca si l-am ,,sprijinit " ca sa nu se miste sa isi faca mai mult rau.A aparut un baiat de la smurd (civil) si i-a scos casca in siguranta,i-a facut o evaluare..verificat cavitatea bucala .Cand a inceput sa miste piciorul am respirat usurati. Avea o respiratie ciudata,iar la prima vedere nu se vedeau alte leziuni.Casca l-a protejat bine. Nu raspundea la intrebari si se uita speriat la noi.Cand a aparut salvarea ..am plecat. A zburat pur si simplu peste masina ... Urat accidentul chiar si la viteza mica.O saptamana am lasat mobra in parcare.Am 51 ani si credeti-ma ,sa vezi cum sta viata unui copil pe muchie de cutit,sa nu poti face nimic si sa mai si auzi pirandele de pe margine strigand dupa lumanari ,nu este de loc usor.Si fiul meu este motociclist,mergem aproape zilnic cu mobrele la munca ..etc...si stiti si voi ce intalnesti pe sosele. M-am interesat prin cartier dar nu pare sa il stie cineva.Sper din tot sufletul sa scape cu bine si mai sper sa nu citeasca cineva apropiat lui pe aici.Nu vreau sa provoc suferinta nimanui. Am scris abia acum pt ca a durat activarea contului.
×
×
  • Creează nouă...