Sari la conținut

RaduPit

EX+
  • Număr conținut

    21
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de RaduPit

  1. am un transalp de 650 din `91... poti sa`mi zici te rog unde gasesc un releu? mersi multa bafta...
  2. Salut, am inca o problema:) spune`ti`mi si mie daca releul de incarcare se poate adapta cu un altul.... adica... de la ce modele se mai potriveste?.. sau cele de masina se pot adapta?... orice....chiar nu gasesc ptr transalp decat foarte scump... toate cele bune!!
  3. Daca`ti pui 2 vei avea cu cel putin 100 de cai mai mult...ce mai...... laser frate
  4. Mersi foarte mult vintze pentru carene... Un gest extraordinar....putini oameni ca el... in weekend le voi monta....abia astept!!!! multa bafta...si...hai cu primavara
  5. salut! ajutati`ma plsssssssssss caut in disperare d o groaza de timp o carena fata si un releu de incarcare ptr vaca mea din 92.....chiar nu se gasesc piese second hand?!?! noi nu mi le pot permite.....spuneti`mi si mie unde gasesc....sau macar un numar d tel... mersi mult!
  6. are cineva de vanzare carena din fata??....chiar nu gasesc pe nicaieri...si releul de incarcare..am intrebat la un magazin si mi`a zis ca e 6 milioane......mi se pare foarte scump...cred k tot la varianta SH voi ramane... pls help!!!!!!!!
  7. /index.php?showtopic=86250 aici gasesti absolut tot despre gume bafta
  8. ms ptr sfat..sunt din pitesti...dar sunt student in bucuresti..
  9. la honda intrebam...mi`am luat trasalpul aku` 2 sapt ...si am uitat sa completez in profil:)....nu stiti pe cineva care vinde piese de transalp SH??? bafta!!!
  10. salut! spune`ti`mi si mie unde pot gasi un releu de incarcare multa bafta si asfalt uscat!!(mai greu acum cu asfaltul uscat ca deja au cam inceput ploile:) )
  11. felicitari ptr pemis tzepeshe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ne vedem prin pitesti...........la cat de des treci u pe aici.........see u next year...
×
×
  • Creează nouă...