Sari la conținut

c0s

Membru
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de c0s

  1. pai , mai arata-mi tu INCA un forum , NUMA despre scutere..
  2. Cred ca Andreas_Krastl vroia sa-ti zica ca nu e voie cu publicitate pe forum , dar el nu are de vanzare nimic , si nici concurenta nu face...
  3. pai asta bineinteles ca este mai bun , pentru ca este mai dezvoltat... e si normal
  4. Si eu am aceiasi parere , ca si costin_owner. Sper sa se dezvolte forumul , pentru ca vad ca este primul de acest fel din Romania!
  5. c0s

    Gilera Runner

    Eu ziceam ca vreau sa iau unul la 1000 de euro , nu 400 , si te intrebam daca la banii aia gasesc ceva acceptabil , care sa NU ma tina o vara.
  6. c0s

    Gilera Runner

    Am mers si eu pe amandoua , si pe mine m-a impresionat mai mult Gilera si ca aspect si ca tot. De aia m-am hotarat asupra ei. Eu as dispune vara asta cam de 1000 de iepuroi pentru motor , si vreau sa stiu daca in banii astia gasesc ceva care sa nu ma tina ci mai mult . Mersi si Asfalt Uscat !
  7. c0s

    Gilera Runner

    As vrea si eu sa stiu cat mai este un Gilera Runner second hand , de 50 sau 125 . Ce an mi-ati recomanda , si ce ar trebui sa verific la el cand il iau ?? Mersi ! Asfalt uscat
  8. c0s

    Mobile.de

    Stii o asemenea firma ??
  9. c0s

    Mobile.de

    buna ideea ta , dar sunt 3 probleme : am 16 ani si nu pot sa merg fara insotitor , inca nu am permis si nu o sa pot sa vin calare pe motor , nu prea stiu germana . Am niste prieteni in germania , dar nu stiu cum ar fii cu vama daca nu vine pe motor , ci vine cu el in portbagaj...
  10. c0s

    Mobile.de

    Sal all. De la un timp m-am gandit sa imi iau un suter. Bun... . Acum marea problema este de unde. Eu m-am gandit sa-l iau din afara ca am vazut ca este mai ieftin . Am de ales intre Ebay.it sau mobile.de . De pe ebay am mai luat si stiu cum se procedeaza , dar acum sunt curios si la mobile.de cum se procedeaza . Daca de exemplu ma decid asupra unui scuter de cam 1000 de euroi , cam la ce suma ar ajunge la sfarsit cu vama si cu tot... Modelul la care m-am gandit este un Gilera runner vx 125 . Multumesc mult si ASFALT USCAT !!
  11. c0s

    Scooter 125

    Mai aveti si alte idei ??
  12. c0s

    Scooter 125

    Stii cumva care esti viteza maxima la Aprilia Leonardo ?? Delimitata...
  13. c0s

    Scooter 125

    Am vazut un Gilera Runner VX de 125 de cm , care sincer sa fiu mi-a placut enorm. Ce parere aveti despre el ??
  14. c0s

    Scooter 125

    Faza este urmatoarea : Eu nici nu prea stiu modele , deci nici nu prea stiu ce sa caut... . Tot ce stiu este Aprilia SR 50 sau Peugeot Speedfight 2. Am uitat sa spun ca as dori sa pot sa o conduc cu A1 deoarece am doar 16 ani.
  15. c0s

    Scooter 125

    Pai nu o fii prea mare ... dar nu stiu care este prin 120 km/h , sa zicem ??
  16. c0s

    Scooter 125

    Salut !! As avea si eu o intrebare. As vrea sa stiu si eu un scuter bun de pana in 125 cm. Ma intereseaza cel mai mult viteza si sa aiba 2 locuri . Pana acum nu prea am gasit si mi-ati fii de mare folos daca m-ati ajuta. Multumesc mult !!
×
×
  • Creează nouă...