Sari la conținut

davay

Membru
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de davay

  1. La 16.10.2019 la 12:48, bursyllac a spus:

    Am fost pe weekend pe traseul asta. Varianta mea a fost sa urc din Slon, trecut pe langa cimitir, coborarea de care zice @Speedy.K, dupa care am facut stanga, am trecut pe la cascada Schinda si am urcat inapoi deasupra Barajului Maneciu. Ceva de genul asta: https://goo.gl/maps/ijjxkPFsYMuh7FiMA
    A fost cam asa: 


    Pe traseu am intalnit pe cineva cu un Kawasaki Versys, cu anvelope de strada, dinspre Cheia, si a urcat fara probleme portiunea aia de care zice @Speedy.K. Nu prea mai sunt sleauri ca a trecut recent o lama pe-acolo, dar chiar daca in zona era uscat, acolo la umbra era un pic de noroi. Dar intr-adevar, daca da o ploaie o sa fie complicat.
    @vis-a-vis, pentru tine o sa fie floare la ureche. 

     

    Salut,

     

    Ghici cine era cu Versys-ul 😌 Daca vrei sa te vezi pe sticla esti pe la 1:14. Cum zicea si colegul am urcat destul de lejer panta de care vorbiti, aveti clipul mai jos. Acu' asta a fost acum 2 saptamani, intre timp nu stiu cum se mai prezinta drumul.

     

     

     

  2. La 21.09.2019 la 22:56, goe 75 a spus:

    Problema nu este protectia sau sezonul ...problema este ca pt pretul respectiv si pentru ca vine de la Alpinstars,  este extrem de dezamagitor dpdv al atentiei la detalii ...si in special este ingrozitor de dura partea mascul de la Velcro si este foarte prost pozitionata in cateva locuri.

    Am purtat un undesuit Dainese de foarte buna calitate , care practic a fost distrus de mizeria aia de Velcro incredibil de dur .

    La gat este atat de mult material in plus fata  de ce poate fi acoperit cu partea femela ca mi se pare incredibil.

    Daca porti manusi textile este imposibil sa atingi zona respectiva fara sa te agati si sa-ti scamoseze manusile.

    Sunt mult mai multe detalii care sunt mai proaste decat la costume de la firme mai de buget.

    Stiu doua modele de la Germot care sunt mult peste Andes la acelasi pret si sub.

     

    La pantaloni jos este ingrozitor faptul ca nu are fermoar  la baza . De cele mai multe ori arata ca niste salvari din cauza asta si la viteze mari flutura intr-un mare fel.

     

    Multumesc mult pt review!

     

    Intre timp am ajuns sa probez Andes si am realizat pe loc ca nu e ce trebuie pt mine. Cum ziceai si tu parea ca peste 25 grade o sa mor de cald si cum voiam un echipament all season (cat se poate) am recalculat optiunile. Nu mi-am luat cine stie ce - geaca Nordcap Adventure si pantaloni Macna Iron, dar ce e drept nu au costat cat Andes-ul. 

    Plus ca ce nu mi-a placut la Andes e faptul ca nu au 2 lungimi la pantaloni...am o constructie destul de normala insa genunchierele imi veneau la tibie, cu tot cu reglajul pe inaltime. 

  3. La 09.01.2014 la 21:53, Zimbrutza a spus:

     

     

    Salut,

     

    De cand ai postat si pana acum, in speranta ca ti-ai luat Andes-ul, a trecut ceva vreme.

    Poti sa ne scrii un review?

     

    Multumesc,

    Eduard

×
×
  • Creează nouă...