Sari la conținut

Belmans

Membru
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Motocicleta
    Pegaso

Belmans's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut , Furtunul de ulei de la intinzator ( daca spun bine ), pe partea cu schimbatorul , in fata motorului ai un furtun cu insertie metalica in U .Spun asta pentru ca eu am problema asta cu a mea ( 1999 ). Este 250-300 de lei .
  2. Multumesc baieti! Revin cu update poate ajuta si pe altcineva » Post actualizat in 16 Oct 2018 18:00 Ms de cod BlackBeardBob , am gasit piesa exact cum ai spus , la un pret cam mare..dar trebuie sa o cumpar pana incepe sezonul viitor. Sincer din ce am intrebat ( mecanic moto/auto/camioane) nu prea se recomanda sa inlocuiesti cu alta piesa diferita de originala pentru ca sunt prea multe de luat in calcul...pe langa dimensiuni interioare exterioare debit s.a. totodata este o conducta importanta si pentru 200 de lei risti sa faci pagube mai mari. Este doar parerea mea formata din sfaturile celor din jur , fiecare face cum crede. Ms inca odata !
  3. Va salut baieti , Am si eu o nelamurire cu motorul , am pun pegaso 650 1999 , carburatie , am un furtun pe un de se prelinge ulei ...dar nu stiu cum se numeste sa il pot comanda. Ms anticipat! Nu stiu cum sa pun si poza...este in stanga fata..sub capacul de la motor » Post actualizat in 14 Oct 2018 18:23 ?
×
×
  • Creează nouă...