Sari la conținut

BlitZZ

Membru
  • Număr conținut

    31
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    dedly_walker

Profil

  • Carnet moto din
    20.05.2000
  • Numar Moto
    7654-GH-88
  • Club
    Blitz-SpeedMoto

BlitZZ's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Eu pot sa zic un singur lucru ca am fost la party si m-am simtit foarte bine si am dormit linistit si nu este primul party la care particip care este organizat de Mc Trust la care m-am simtit ok baietii stiu ce inseamna organizare,stiu ce inseamna sa respecte omul care vine de departe si vrea sa se odihneasca pina mai tirziu dimineata.....se vede ca este un club foarte bine organizat.....asta este parerea mea.....RESPECT MC TRUST si tuturor care au participat la acest eveniment.....ne vedem la editia NR.6.....
  2. Deci a fost o intilnire super ....o curatenie ca la intilnirea asta nu am mai vazut niciunde nu stiu cine sa ocupat de asta da o fost ok.....cit despre reguli or fost super am putut dormi linistit si vreau sa felicit pe toti care au facut posibila aceasta intilnire.....am ramas placut impresionat de M.C Trust cu toate ca nu aveam o parere asa de buna......Si vreau sa va spun ca atunci cind am intrat in camping si am vazut pe Hells Angels am vrut sa plec ca ma gindeam ca va iesi scandal dar or fost super ok si au aratat ca au respect pt baietii din Trust.....RESPECT M.C.TRUST ROMANIA
  3. Unii nu am fost invitati si am citit in revista Moto-Life de aniversare si suntem curiosi daca se poate ca cineva sa puna si niste poze de la Aniversare ar fii super daca nu inca odata LA MULTI ANI!
  4. super...........ce sa mai zic ......pacat ca nu se tine mai des astfel de intilniri imi pare rau ca am ratat asa ceva .....pt speederi ati fost super din cite vad io in pozele de aici si cred ca ati facut spectacol ca de obicei....ar fii bine sa se mai tina asa ceva si pe curind pt organizatori tot respectu.....Sa aveti asfalt uscat in continuare!Bafta allllz!
  5. ce sa zic ma karlos cum sa zic cine sunt?care e ideea adika ce vrei sa zici cu gorile ?sau ca daca nu opresc la semnalul politiei ce e asta inseamna ca mis tilhar? sau ?explica ce vrei sa zici si o sa iti explic.... daca dai niste detalii fii mai explicit daca tot vb si ai grija ce zici ca io nu am vb urit de tine..
  6. Deci pt radupop.....am omis sa spun ca era corp diplomatic si daca poilitia o mintit am mintit si io ........si nu am nici un interes sa mint daca ai citit intimplarea asta nu inseamna ca am mintit am povestit ce sa intimplat si daca erai din tm probabil ca ai fii auzit de ea ..........asa ca daca vrei sa raspunzi la intimplari altadata intereseazate si dupa aia scrie ....Bafta sa ai!
  7. deci nu lam batut numa io dragilor au mai fost 2 cu mine care au dat .......imunitate da are dar nu la noi pe strada......de aia iam si dat ca stiam ca nu o sa pateasca nimik si am uitat pt prima data pietoni sau bagat pt speederi si cu ocazia asta vreau sa le multumim ca incerca o parte din cetateni sa ne intaleaga hobbyul nostru.......si nu nu sint inca la mititica:P
  8. Salut hai sa va povestesc despre un acident banal in Timisoara care lam avut acu 3 zile mergem regulamentar pe banda 2 eram vreo 3 Speederi si un destept aflat in lateralul meu care conducea un Ford Focus cu numere de consulat nu sa asigurat si a tras de volan si io eram in stinga lui aproape de geamul lui practic in unghiul lui mort......dar daca se uita ma vedea si dobitocul a tras de volan si ma luat dintr-o parte si mia prins mina intre masina si oglinda,motorul a intrat in voblaj si na......nu am picat:) dar lam luat la o bataie sora cu moarteabaaie cu strigaturi si o venit politia si aflam ca tipul rea consulul americii in timisoara ......dar o meritat bataia cu siguranta ......io am scapat cu mina luxata si muschiul un pic zdrobit.....cu astea vam mai arata odata ca in romania soferii auto is blana si poate citeste si un politai asta am si io sa spun ceva din cauza la prosti ca astia murim noi....nu le mai dati asa de usor carnetele de soferi!!!!....Si un msg pt motociclisti conduceti cu grija ......Noi mergem asa cum stim noi!Bafta sa aveti si ne mai intilnim la Timsoara!
×
×
  • Creează nouă...