Sari la conținut

M.D.

Membru
  • Număr conținut

    35
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de M.D.

  1. M.D.

    Kawasaki Vulcan

    Ma gandesc sa scimb filtrul de aer cu "FILTRU AER BARON XXX BIG AIR VN900"...presupun ca se potriveste pe vn ul meu. Pareri? Exista ceva mai bun? Merita scimbat? Ps: il rog pe Nguyen sa se abtina :))
  2. Man , sunt praf. Mai am 1 ora si ajung la capat. In Spania sunt...ajung in Orihuela. I am dat de ieri de la 12, o ora de somn pe la 5 dimineata. 3 saptamani pe drum dar eram satul dupa doua :)). Ma bucur ca am scapat de Italia, se circula ca in India... Am intrat un pic in Alpi din Italia in Franta...frumos! Trebuie sa verific scimbatorul de viteze intra singur din 1-a pe liber, uneori. Si carie tot in 1 a. Visez la un pat si un dush. Tu ai plecat sau urmeaza?
  3. M.D.

    Kawasaki Vulcan

    Daca merg cu 100, 110 consuma 5. La 130 n am calculat dar am simtit.
  4. M.D.

    Kawasaki Vulcan

    Cam da...eu confortabil ma simt pe ea la 100. Cat despre tobe o prefer mai silentioasa. Uneori plec sau ajung noaptea, dimineata si nu e placut pt vecini :))
  5. M.D.

    Kawasaki Vulcan

    Salut! Sunt in Italia- Taormina, stau 3 zile aici si o iau la drum din nou. Duce negresa, fara probleme. Se aseaza bine pe curbe. Coburile se cam destrama, mai sare cate un nit la ceva timp. Papa multa benzina pe la 130km/h. Sau o fi benzina din italia de proasta calitate Mai mult de 130 nu i am dat ca mi e mila :)) parca o turez prea tare....cu toate ca are 200 in bord.
  6. Sunt, sunt ,bagaje... cort si sac de dormit, haine pt 2 si altele care s au adunat. Ieftin dar restaurante scumpe si alimentara la fel, putin mai scump decat la noi. Oricum ...se merita!
  7. Thks! Pe ferry ne am lipit de un spaniol, ceh si noi 2, romani. Ne am inteles de minune . Mai ales cu cehul. Camping internazionale- Marina di Ginosa. 20 euro 2 oameni si motor plus cort. 5 euro de persoana, 3 cortul, 6 motorul, 1 taxa turism. Apa calda, liniste priza la chiuveta pe undeva. In 3 minute ajung pe plaja, curata, calda si pustiu ca nu e sezon inca. In sezon preturilemai cresc cu 1€de pers. Iulie si august
  8. Muntenegru! Serbia la dunare nu merita oprit nici Smederevo nu mi s a parut oau. Dar dupa, si Muntenegru nu am cuvinte... Acum sunt in Bar, m am intors din Kotor, e trafic mult. Mai am 2 ore de balaceala si apoi iau ferry ul. 150 € Am cumparat aseara bilet pe la un 19:30. 2 persoane si un motor. Camera in Bar 30 euro cu micdejun 2 pers. Se gaseste si camping dar eram praf si nu am mai avut chef sa caut.
  9. Incerc sa zbor prin serbia. Trebuie sa fiu pe 23 in Sicilia si vreau sa stau mai mult in Muntenegru asa ca plec de dimineata cat de repede pot si seara caut cazare pe drum. Mai fac opriri in anumite zone daca imi plac peisajele. Vreau sa dorm doar o noapte la sarbi...apoi merg pe ideea ta ca zici bine. Acum depinde si ce drumuri gasesti. Azi am mers numai cu 50-60 de la Smederevo la Topola. Urat drum.
  10. Am plecat Brasov-Resita. Pe A1, faina, pacat ca e carpita :)). Prin Sarmizegetusa, drumul ok dar cu ceva denivelari ciudate care m au ridic la cer de cateva ori asa ca i am dat mai incet ,80 maxim si am admirat peisajul, foarte fain si racoros dupa caldura de pe autostrada . Nu am mai dus si nici cazari prea vesele nu am gasit iar acum dorm in Vila Europa Resita...m am luat dupa comenturi pe net...Doamna de aici e foarte amabila, camera smechera, 110 lei - 2 persoane. Motorul l am bagat in vulcanizarea patronului de la baza vilei, la insistentele doamnei si ma bucur pt ca nu se stie.... Urmatoarea investitie va fi o sa mai confortabila
  11. In legatura cu trusa sanitara mini. Ati comandato online sau se gaseste intr un magazin anume? Gasisi in Decatlon 4 tipuri de trusa
  12. Multumesc pt sfaturi!! Am sa le pun in practica
  13. Cu RCA ul e ok la mine. Asigurare de sanatate mi am facut azi la Groupama pt UE si acopera Serbia, Muntenegru...pt 30 zile am dat 75 lei/persoana. Becuri iau de la benzinarii. Trusa medicala e o problema ...nu prea mai incape pe langa haine de ploaie, spray pt pana, trusa de chei ..vad eu cum fac. Cat despre roaming in serbia si mai jos in sud, e 8 euro 1Mb din cate imi amintesc. Am tinut minte ca e ok sa renunt la date pe traseul ala. Am downloadat o aplicatie ofline. maps.me care pare ok. Mai am de dat jos cateva harti.
  14. Pana mi gasesc de lucru prin europa . In sicilia ma vad cu fratemiu ,la mama( intrunire de familie). Apoi o iau in sus spre italia de nord si ... Nu mai stiu.. Probabil UK . Prin Serbia sper sa trec in 2 zile, 3-4 zile in Muntenegru . Se pare ca ferrie suna mai atractiv sa iau din Durres/Albania. Depinde ce vad frumos in drum si cate opriri fac.
  15. Hmm..Dinainte ca biletele de avion? eu am calculat 150 euro ,2 persoane si "tomberonul". Am lasat sa iau cu o zi inainte bilet pt ca nu stiu cat ma intind pe drum
  16. Multumesc Simpson! Pe fata scrie, iar pe spate am un nr de tel pt Muntenegru in Podgorica. I am sunat azi si au zis ca e ok si sa ma uit si pe MAE.
  17. Salut! Caut o aplicatie functionala gps pt android. Poate ati folosit si a mers ok. Gasisem una pe forum dar nu mai stiu pe unde , am ratacito..
  18. Am sa aflu in curand. Iti trimit vedere in Damaroaia ! Zi mi "telecomanda" la plural ... parca te stiu de undeva
  19. Si doamna si iubita pregatite de drum Cazari gasesc din mers ii da cu virgula RCA ul pt Muntenegru: "Raspunderea asiguratorului este limitata la aria geografica a Republicii Muntenegru..." Imi trebuie asigurare special pt Serbia si MNE?
  20. M.D.

    Kawasaki Vulcan

    La vn900 am lasat 2 pe fata si 2.5 spate. Pt 2 persoane. Initial pe fata imi facuse presiunea de 2.8 dar mi s a parut prea mult. Nu stiu cat e de ok....
  21. Asfalt uscat colegu! Vin si eu din urma . Pareri despre Serbia, Kosovo, Albania? Imi iau si cortul, sper sa am unde campa...in schimb nu prea mi am luat kit de reparatii gen ambreiaj si altele....
×
×
  • Creează nouă...