Sari la conținut

mozes

EX+
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Numar Moto
    tm-13- fox

mozes's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. se pare ca am rezolvat-o !merci pt sfaturi !! din pacate spre rusinea mea in ultimul timp am fost super ocupat de nu am mai iesit aproape deloc cu motorul ... mai o pedala doar de dragul zgomotului !!!
  2. merci mult pt poza ! ma pun sa ma mesteresc sa vad care ar fi problema... dar dc ar fi dusa siguranta ar mai merge farul si oprirea ??? eu sunt din tm ... din pacate nu prea vin cluj ...poate pe undeva la mijloc !!!
  3. am primit un raspuns de la cineva in maghiara : " 1.-es szĂĄmĂş Ăśtlet: - van egy biztosĂ­tĂŠk az akkumulĂĄtor mellett. ( ha ez a hibĂĄs, akkor a duda sem szĂłl ). " ...poate careva sa-mi traduca ??!! poate tu zsolt ? merci mult
  4. " nu porneste" --- nu invarte , nu scartaie , nu urla , nu scoate scantei , silentio stampa , mort ,
  5. de curand am achizitionat un KTM 400 EXC ( yeahh) si am probleme cu electrostarterul ... nu porneste ... doar de oprit merge ... cam de unde sa incep cu verificatul si mesteritul >?? ceva sugestii ??
  6. cam asta ar fi idea ! majoritatea recomanda 450 exc pt necesitatiile tot mai exigente la hardenduro --- pe masura ce ai ceva experienta !!... .dar fiind mai la inceput as vrea ceva mai lin...adica 400 exc !!
  7. @dragos> merci ! cam asta am vrut sa aud !! se pare ca m-am horarat pt 400 EXC !! alte tipps ai mai avea ?? nu are prea multi cai pt un incepator ? l
  8. cam in general enduro il fac la distanta ( adica + remorca )! problema mea era ca LC4 era cam prea tare ( plus ca era si competition )! fiind inca la inceput ma gandeam la 400 exc !! sper sa ma obisnuiesc si cu el! PS : e careva care are un 400 exc din TM sa-mi dea si mie o tura !?? ...ofer refugiu )))
  9. Buna Sunt nehotarat in privinta achizitionarii unui motor de enduro : Precizez ca sunt incepator si vreau sa-l folosesc undeva la 70 offroad - 30 oras !!! afara destul de hardenduro !. Am gasit un deal destul de buna la generatia EXC , mai precis EXC 400 dar nu sunt destul de hotarat ! adica nu sunt sigur ca mi se potriveste !! LC4 competition mi se pare cam nervos , plus ca era si reglat cam inalt pt mine !! Exc 400 cati cai are ?? am citit la uni ba 42 , ba 47 .... Ce imi recomandati : 18 2cm , 85 kg merci mult
  10. acceasi problema si la mine !! pe LC 4 m-am dat ... are destul ZWIC dar parca e cam greu de manevrat dc vrei hardenduro !! am inteles ca la EXC ai mai multi CP plus e mai recomandata pt hard ! parari >>??
×
×
  • Creează nouă...