Sari la conținut

Dennis R ONE

Membru
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Motocicleta
    Yamaha R1
  • Numar Moto
    MH-05-XPA

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Honda Hornet 600, Honda CBR 600 F Sport, Yamaha R1

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Dennis R ONE's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Mi-e greu sa cred ca este garnitura, nu consuma antigel, uleiul este curat. Motoru' pana in 5 rpm mergea intrerupt , dupa 5-6 mii rpm era ok.
  2. Salutare! Baieti, am si eu o problema cu al meu R1 2001, l-am dus la sincronizat de carburatoare si mecanicu' mi-a spus ca imi baga nu stiu ce "fum,abur" in filtru de aer. De la ce sa fie oare? Motoru' nu papa ulei si nici nu scoate fum. Va multumesc!
  3. Se pare ca al meu R1 a inceput sa-mi dea batai de cap. Am schimbat evacuare ( galeria,cot si toba finala) si a inceput sa zornaie ceva, nu imi dau seama daca zbomotul provine din motor sau din galerie. Cer este ca nu aveam galeria originala si am cumparat una insa am renuntat la exup. Motorul se aude ca si cum crapa ceva in el si da rateuri in prostie. Nu scoate fum albastru sau ceva!
  4. Da, intr-adevar, aici depinde si cum este intretinut. Oricum, majoritatea sunt tavalite. Nu cred ca exista motocicleta din anii respectivi sa nu fie " scapata". Din cate am inteles de la un amic, R1-urile au o problema cu mancatu' de ulei, spunea ca majoritatea papa ulei!
  5. Sa inteleg ca sunt problematice la motor si amortizoare ? Ce ar putea sa se intample la motor, sa crape ? Multumesc
  6. Salutare! Sunt nou pe aici si as avea nevoie de cateva sfaturi/pareri in legatura cu R1 din 2001 daca se poate . L-am luat recent si as vreau sa stiu ce probleme apar la acest model. Va multumesc mult!
×
×
  • Creează nouă...