Sari la conținut

RazvanIonescu

Membru
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de RazvanIonescu

  1. Hello, tocmai ce am luat un 954. Aveti careva o toba de carbon? ca cea stock e prea silentioasa... Ce gume ati pus pe spate 50 sau 55? care ar fii mai ok?
  2. Salut, cunoasteti pe cineva in CS sau prin imprejurimi care sa imi faca un cot de adaptare pt finala? E prea mare diametrul la mivv si trebuie un cot nou de inox. Multumesc!
  3. Salut, cunoasteti pe cineva in Tm sau prin imprejurimi care sa imi faca un cot de adaptare pt finala? E prea mare diametrul la mivv si trebuie un cot nou de inox. Multumesc!
  4. Pai e un fz1S din 2007 la 3800 euro, echipat cu topcase, power comander, gume michelint road 5 ca noi,filtru k&n si mi se pare ca e cam prea mic pretul si mie sa nu ascunda ceva. Motorul e in sectorul 6, imi puteti da ceva persoane de contact care l-ar putea verifica?
  5. Buna, as dori sa cumpar un motor din Bucuresti, dar eu sunt in celalalt capat al tarii si inainte sa vin eu sa vad motorul as dori sa stiu daca ar fii ceva service-uri/oameni care ar fi dispusi sa verifice 1,2 motoare, contracost desigur. Sa fie ok din punct vedere mecanic,electric si ciclistic si sa le scoata la o plimbare. De preferat ceva mecanici/motociclisti cu experienta care stiu la ce sa se uite. Multumesc!
×
×
  • Creează nouă...