Jump to content

RazvanIonescu

Membru
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by RazvanIonescu

 1. Hello, tocmai ce am luat un 954. Aveti careva o toba de carbon? ca cea stock e prea silentioasa... Ce gume ati pus pe spate 50 sau 55? care ar fii mai ok?
 2. Am un cbr 954rr si as vrea o toba din carbon pt ea si un amortizor antivoblaj
 3. Salut, cunoasteti pe cineva in CS sau prin imprejurimi care sa imi faca un cot de adaptare pt finala? E prea mare diametrul la mivv si trebuie un cot nou de inox. Multumesc!
 4. Salut, cunoasteti pe cineva in Tm sau prin imprejurimi care sa imi faca un cot de adaptare pt finala? E prea mare diametrul la mivv si trebuie un cot nou de inox. Multumesc!
 5. Update 2850euro. Am si filmare cu pornire la rece+ cu schimbarea vitezelor in mers.
 6. Pai e un fz1S din 2007 la 3800 euro, echipat cu topcase, power comander, gume michelint road 5 ca noi,filtru k&n si mi se pare ca e cam prea mic pretul si mie sa nu ascunda ceva. Motorul e in sectorul 6, imi puteti da ceva persoane de contact care l-ar putea verifica?
 7. -Pret 2900euro -Motocicleta e in Lugoj, dar daca e ne putem intalnii si prin imprejurimi -Stare foarte buna din punct de vedere mecanic si al ciclisticii, doar cu usoare imperfectiuni cum a fost scapata pe parti(a fost primul meu motor), de aceea am lasat din pret, in caz ca vreti sa o puneti la punct. -24000km in crestere -gume pirelli angel st dot 2016 in stare buna -disc spate + placute fata si spate noi -manete scurte -saua schimbata -evacuare goala fara catalizator+finala ceva chinezarie dar suna fain(am si galeria stock cu catalizator) -detin
 8. Buna, as dori sa cumpar un motor din Bucuresti, dar eu sunt in celalalt capat al tarii si inainte sa vin eu sa vad motorul as dori sa stiu daca ar fii ceva service-uri/oameni care ar fi dispusi sa verifice 1,2 motoare, contracost desigur. Sa fie ok din punct vedere mecanic,electric si ciclistic si sa le scoata la o plimbare. De preferat ceva mecanici/motociclisti cu experienta care stiu la ce sa se uite. Multumesc!
×
×
 • Create New...